Kuruluş Osman 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her çarşamba akşamı ATV ekranlarında buluşan Kuruluş Osman dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kuruluş Osman 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KURULUŞ OSMAN 9. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KURULUŞ OSMAN 8. BÖLÜM ÖZETİ...

Şeyh Edebalı'yı ve Osman'ı elinden kaçıran Yannis'in yeni planı ne olacak? olacaktır? Osman'a işkence yapan kişinin Sofia olduğu öğrenildiğinde Dündar Bey ne yapacaktır? Osman ve Alpleri, Yannis’in kurduğu tuzaktan kurtulmayı başarmıştır. Osman, yengesi Selcan’ı, Bala Hatun’u istetmek için gönderir. Ancak Şeyh Edebalı kızını Osman’a vermemiştir.

“Herkes aslına rücu etti; kurtlar kurtluğu, itler itliğe…”

Osman ve Alpleri, Yannis’in kurduğu tuzaktan kurtulmayı başarmıştır. Osman için kendi canından vazgeçmek üzere olan Şeyh Edebalı’nın hayatını da kurtarmayı başaran Osman, yengesi Selcan’ı, Bala Hatun’u istetmek için gönderir. Ancak Şeyh Edebalı kızını Osman’a vermemiştir. Bunu öğrenen Osman ne yapacaktır? Şeyh Edebalı’yı ve Osman’ı elinden kaçıran Yannis’in yeni planı ne olacaktır? Osman’a işkence yapan kişinin Sofia olduğu öğrenildiğinde Dündar Bey ne yapacaktır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv