Kuruluş Osman 37. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman 36. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kuruluş Osman 37. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Kuruluş Osman 37. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden Kuruluş Osman 36. bölümüyle ekranlara geldi. Son dönemin en çok konuşulan yapımlarından olan dizi hayranlarını ekran başına toplamayı başardı. Kuruluş Osman 37. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Kuruluş Osman 36. bölüm özeti

Ağabeyi Savcı ve amcası Dündar'ı Kulucahisar Kalesi'nden kurnaz bir planla kurtaran Osman Bey, Bala Hatun'un kendisine yeni bir eş bulmasına yönündeki tavsiyesinin ardından Targun Hatun'u eş olarak alacağını ilan eder. Osman Bey tarafından küçük düşürülmenin acısını Flatyos'tan çıkaran Nikola, Yavlak Arslan'dan gelen buluşma teklifini lehine çevirmenin yollarını arar. Nikola ile barışması için yapılan teklife, hedefine Kulucahisar'ı koyan Osman Bey'in hamlesi çok farklı olacaktır. 

Kuruluş Osman 35. bölüm özeti

Zekice bir planla kaleye girerek Nikola'yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans'a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey'in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarını toplayarak Söğüt'e saldırı düzenlemek üzere harekete geçer. İnegöl'ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey'in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey'i elçi olarak Kulucahisar'a gönderir. Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv