Kuruluş Osman 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kuruluş Osman 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta çarşamba akşamı ATV ekranlarında buluşan Kuruluş Osman dizisinin 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KURULUŞ OSMAN 36. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KURULUŞ OSMAN 35. BÖLÜM ÖZETİ...

Zekice bir planla kaleye girerek Nikola’yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans’a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey’in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarını toplayarak Söğüt’e saldırı düzenlemek üzere harekete geçer.

İnegöl’ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey’in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey’i elçi olarak Kulucahisar’a gönderir. Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun’u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun’la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır.

Osman Bey, Söğüt’e yapılacak saldırıya engel olabilecek mi? Nikola ölecek mi? Savcı Bey ve Dündar Bey’i Kulucahisar Kalesi’nde ne bekliyor? Yavlak Arslan, İnegöl Kalesi’ni almayı başarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun’un sırrını çözebilecek mi? Sağlığı kötüye giden Ertuğrul Bey’in akıbeti ne olacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv