Kuruluş Osman 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kuruluş Osman 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta çarşamba akşamı ATV ekranlarında buluşan Kuruluş Osman'ın 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekliyor? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KURULUŞ OSMAN 33. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KURULUŞ OSMAN 32. BÖLÜM ÖZETİ...

Flatyos'un kurduğu pusudan Bamsı Bey'in yardımı ile kurtulan Osman Bey; Mönke ve Yavlak Arslan'ın kurduğu tuzağa düşerek esir edilen ağabeyi Savcı Bey'i kurtarmak üzere harekete geçer.

Dört cepheden kuşatılan Kayı Obası, Moğollara karşı nasıl direnecek? Osman Bey, Geyhatu ve Moğollar'ı durdurmak için nasıl bir plan kuracak? Ertuğrul Bey, Osman Bey'in sözüne karşı gelmesine nasıl tepki verecek? Bala Hatun ve Hazal Hatun arasında köprüler atılıyor mu? Gündüz Bey'in akıbeti ne olacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv