Kurşun 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve başarılı dizilerinden olan Kurşun'un 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kurşun 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleynlerini her çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarına kitleyen Kurşun dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KURŞUN 6. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KURŞUN 5. BÖLÜM ÖZETİ...

Orhan Atmaca, atak yapamadan Nuri Kargı ve Kerim Paşa, ikinci Hasan’ın cinayetini Orhan Atmaca’nın üstüne atmaya çalışacaklar. Orhan Atmaca, bu kaosun içinde kaçak durumuna düşecek ve kendini temize çıkarmaya çalışacak. Bu tehlikeli süreçte Leyla ve Orhan birbirlerine tutunmaktan başka çareleri yoktur.

Leyla, Orhan Atmaca ile ilgili büyük bir haberi manşetlere taşıyarak bütün dikkatleri üzerine çekecek. Leyla, Orhan’ın bu kaos içinde yanlış kararlar vermesini engellemek için, gerekirse babasıyla bile işbirliği yapmaya razı olacak.

Gülce ise, aşık olduğu adam için karanlık sulara girmekten çekinmeyecek. Fakat Gülce’nin tehlikeli sularda yüzmesi onu bir seçim yapmak zorunda bırakacak.

Orhan'ın şimdiki hedefi, Kerim Paşa'ya ulaşmaktır. Adım adım Kerim Paşa'ya yaklaşmaktadır. Orhan'ın Kerim Paşa'yı arayışındaki en büyük neden İstanbul'un Boğası'nın geçmişini öğrenmektir. Bu arayışta Orhan adım adım Boğa'nın yükselişinin, geçmişinde sakladıklarının sırlarını çözüyor. Orhan bir yandan hapishanede Aydın üzerinden kurduğu planla Serdar'ı sıkıştırıyor. Dört bir yandan İstanbul'un Boğası'nın etrafını kuşatıyor.

Orhan, amaçlarına yaklaşırken Leyla'yı ise zor durumlar bekliyor, bir yandan Gülce'yle yaptığı röportaj gazetede başına dert oluyor. İşten çıkartılmayla yüz yüze geliyor. Orhan'la ilişkisi gazetede müdürlerin kulağına çalınıyor. Leyla, ofiste Orhan Atmaca'nın davanın seyrini değiştirmek için kullandığı biri olarak görülüyor.

Leyla, erkeklerin dünyasında yaptığı işlerle ayakları üzerinde durma mücadelesini bir başına veriyor. Sevdiği adam intikam ve adalet arayışında savrulurken; Leyla'yı da babasıyla arasında geri dönülmez uçurumlara sürüklüyor. Leyla her şeye rağmen babasını sevmek isteyen bir kadınken; Orhan'ın Nuri'nin geçmişini arayışıyla Leyla hem babası hem de Orhan'la karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv