Kocaman Ailem 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kocaman Ailem 8. bölüm ile ekranlara geldi. Kocaman Ailem 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölümde neler oldu?

Kocaman Ailem 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv'de ekranlara gelen Kocaman Ailem 8. bölümü ile izleyenlerle buluştu. Kısa sürede sevilen dizi bu hafta da izleyenlerini ekran başına topladı. Kocaman Ailem 9.bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Kocaman Ailem 8. bölüm özeti

Ercan sayesinde öğrenilen gerçek Hulusi ve Güzide'yi mecburi bir ortaklığa sürükler. Selim'in aşk acısına çareler aranırken iki kadim dost olan Hulusi ve Yaşar karşı karşıya gelecektir. Hulusi Bey Sucukları'nda yaşanan beklenmedik olay tüm aileyi derinden sarsacaktır. Birlikte her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışan Koyuncular ailesi, birbirlerine daha sıkı sarılarak, aralarına katılan yeni aile fertleriyle her geçen gün daha da güçleneceklerdir. Birçok engelle sınanan Hulusi Bey ve çocukları tüm zorlukları aşıp mutlu günlere ulaşmayı başarabilecekler midir?

Kocaman Ailem 7. bölüm özeti

Elif öğrendiği gerçeklerle kendini bilinmezliğin tam ortasında bulur. Hulusi, baba olmanın ne demek olduğunu anlayacağı en zor sınavını vermek üzeredir. Artık şirketin resmi ortağı olan anneler, çocuklarının geleceğini korumak için şirkete gittiklerinde Güzide'yle karşı karşıya kalırlar. Tüm bunlar yaşanırken Ercan günlerdir sürdürdüğü araştırma sonrası şaşırtıcı gerçeklere ulaşır. Ercan'ın verdiği karar yeni başlangıçların kapısını açacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv