Koca Koca Yalanlar 12. Bölüm Fragmanı – 11. Bölümde neler oldu?

Koca Koca Yalanlar 11. Bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen bölüm sonrasında yeni bölüm merakla bekleniyor.

Koca Koca Yalanlar 12. Bölüm Fragmanı – 11. Bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve kısa zamanda çok önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Koca Koca Yalanlar 11. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi ise herkes yeni bölüme dair ipuçlarının yer aldığı Koca Koca Yalanlar 12. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran Fragmanı bekliyor. İşte Koca Koca Yalanlar 12. Bölüm fragmanı.

Koca koca Yalanlar 11. Bölümde neler oldu?

Ahmet ve Müjgan arasındaki ani yakınlaşma her şeyi alt üst ediyor! Peki Müjgan, Ahmet'i affedecek mi?

Müjgan'la ayrı kalmaya dayanamayan Ahmet, kısa sürede pişman oluyor ve ikili arasında ani bir yakınlaşma yaşanıyor. Ahmet, Müjgan'a kendini affetirmeyi denerken bir yandan da Sude'den kurtulma planları yapıyor. Ancak bu o kadar da kolay olmuyor. Sude'den sorunsuzca ayrılmak için türlü planlar yapıyor ve bu planlarından birine Alp'i de dahil ediyor.

Koca koca Yalanlar 10. Bölümde neler oldu?

Koca Koca Yalanlar 10. Bölümünde Müjgan ile Ahmet'ten herkesi şaşırtan karar!

Ilgaz'ın evi terk etmesi Müjgan'ı perişan eder. Müjgan, kızının kendisinden uzaklaşması karşısında oldukça sıkıntılı günler geçirir. Ilgaz'ın, babası Ahmet'in yanına taşınması Sude'nin planlarını devreye sokmasına yardımcı olur. Ilgaz ile Müjgan'ın aralarındaki bağların kopması için büyük uğraş veren Sude, bu konuda başarılı olamaz. Zira Ilgaz, annesinin değerini anlar ve çok geçmeden eve geri dönmeye karar verir.

Kubilay'ın, Sude'nin teyzesi Refika ile ilişkisi dolu dizgin devam eder. Kubilay, artık ilişkisinin ismini koymak ister ve ailesini toplayarak bir yemek organize eder. Fakat hiçbir şey Kubilay'ın planladığı gibi gitmez. Annesinin çarşıda Refika ile kavga ettiğinden habersiz olan Kubilay, Refika'nın yanında Sude ve Ahmet'i görünce büyük bir şok yaşar. Dahası bu kaosa herkes sürüklenir ve iki taraf arasında beklenmedik olaylar yaşanır.

Ahmet ise Müjgan ile aralarındaki buzların erimesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Erdem ile Müjgan'ın yakınlığını kıskanan Ahmet, yeni bir plan yapar. Müjgan'ın peşini bırakmamakta kararlıdır ve onun gönlünü yeniden kazanabilmek adına büyük bir çaba sarf eder. Müjgan ile Ahmet'in evlilik yıl dönümü gelir. İkilinin, her evlilik yıl dönümlerinde herkesten uzaklaşarak gizlice buluştukları bir yer vardır. Müjgan, Ahmet'in yine kendisine dönebileceğini hissederken yine o buluşma noktalarına gitmeyi ihmal etmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler