Kızlarım İçin neden yayınlanmıyor?

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölümü beklenirken bu akşam yayınlanmayacağı açıklandı. Peki Kızlarım İçin neden yayınlanmıyor? İşte yanıtı

Kızlarım İçin neden yayınlanmıyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin bu hafta 6. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Dizinin takipçileri kanalın yayın akışına baktığında ise beklentilerinin dışında bir gelişmeyle karşılaştı ve dizinin yayınlanmayacağını öğrendi. Kızlarım İçin neden yayınlanmıyor sorusunun yanıtı ise sonradan belli oldu. Bu hafta yılbaşı nedeniyle bir çok dizi yeni bölümle ekranlara gelmiyor. Tatil yapan dizilerden biri de Kızlarım İçin oldu. Dizinin yeni bölümü gelecek hafta salı günü ekranlarda olacak.

Hacer ve Zübeyir, kızları mahalleden gönderip, Yaşar'dan kurtulmak için mahalle halkını onları karşı kışkırtıyor! Peki Yaşar, kızlarına sahip çıkabilecek mi?
Kızlarım İçin son bölümde, kızlar ve anneleri hakkında çıkan dedikodu hızla yayılmıştır. Tüm mahalle halkı onlara karşı cephe almıştır. Bu işte de Hacer ve Zübeyir'in rolü büyüktür. Yaşar'ın başlarına bela olmasından korkan Hacer ve Zübeyir, yaptıkları planla amaçlarına ulaşmayı başarmışlardır. Bir anda mahalle halkı tarafından baskına uğrayan kızlar hayatlarının en zor anlarından biriyle daha karşı karşıyadırlar. Peki bu durumdan onları kim kurtaracak? Yaşar, kızlarının başını bu dertten kurtarabilecek mi? Yoksa kızlar mahalleden taşınmak zorunda mı kalacak?

4. bölüm özeti

Tayfun'un verdiği işi kabul etmek zorunda kalan Yaşar'ı nasıl bir tehlike beklemektedir? Evlerine gelen haczi kaldırabilmek ve kızlarına yardımcı olabilmek için Tayfun'un ona verdiği işi kabul etmek zorunda kalan Yaşar'ı nasıl bir tehlike beklemektedir? Kumru da haciz sebebiyle Yağız'ın annesi Semiha Hanım'a bakıcılık yapmaya başlar. Bu haberi duyan Alper, Kumru'ya nasıl bir tepki verecek? Öte yandan Sumru ve Egemen arasında yaşanan yakınlaşma evlilik teklifi getirir. Herkesi şok eden evlilik teklifi nasıl sonuçlanacaktır? 

Oyuncular:  Fikret Kuşkan (Yaşar), Tuvana Türkay (Kumru), Elifcan Ongurlar (Sumru), Sanem Yeles (Selva), Ahsen Eroğlu (Suna), Ülkü Duru (Hacer), Serdar Özer (Yağız), Anıl Tetik (Egemen), Özgün Çoban (Alper), Sibel Taşçıoğlu (Ayten), Numan Çakır (Zübeyir), Hakan Yufkacıgil (Tayfun)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler