Kızım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım'da neler oldu?

Sevilen dizi Kızım 14. bölümü ile ekranlara geldi. Bu hafta neler oldu, Kızım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Kızım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım'da neler oldu?

TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşan Kızım 14. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede önemli bir hayran kitlesine ulaşan dizi bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitledi. Kızım 15. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Kızım 14. bölüm özeti

Uğur'un mahkemeye verdiği babalık testi sonucunun sahte olduğunu söylemesi ile Demir'in içine düşen şüphe daha da büyür. Demir bu şüpheden kurtulmayı bir türlü başaramaz ve babalık testi yaptırmaya karar verir. Bu durumu öğrenen Öykü, Asu'yu yakınlaşmaya başlar.  Candan ve Öykü'nün kafasını karıştıran Cemal'in karşısına çıkan Demir, Cemal'i uyarır. Cemal'in kışkırttığı Demir Cemal'i yere sererek farkında olmadan Cemal'in eline bir koz daha verir. Candan, Cemal'in şüphe uyandıran sözlerinin ardından, Demir'in kendisinden sakladığı bir şeyler olduğunu düşünmeye başlamıştır. Demir'le konuşmak isteyen Candan, tatmin edici cevaplara ulaşamaz. En sonunda Demir ile Uğur arasındaki yakınlığı öğrenen Candan soluğu Cemal'in yanında alır...

Kızım 13. bölüm özeti

Öykü annesi ile geçireceği gece için babasından zorlukla ayrılır. Uğur Asu’ya Öykü’nün başına birşey gelirse hesap soracağını söyler. Sonunda asu Öykü’yü alır ve giderler. Yolda Asu Öykü’ye onunla bir gün geçireceği için nasıl hissettiğini sorar. Öykü cevap vermez. Asu senin de muhabbetine doyum olmuyor” deyince Öykü hemen sabah olmasını istediğini söyler.

CANDAN EVİ GÖRMEYE GİDİYOR

Uğur annesi ile Candan’a buldukları eve gelir. Bu sırada evi görmeye gelen Candan Demir’i arayarak neler yaptığını sorar. Candan’a Asu’nun Öykü’yü aldığını söyler. Candan akşam buluşmayı teklif eder ve kendisinin de ev bakmaya geldiğini söyler. Demir’e Müfide teyzenin bulduğu eve bakmaya geldiğini söyleyince Demir kim olduğunu sorar. Candan ise Hacı anne deyince Demir panikler ve hemen Uğur’u arar ve durumu anlatır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv