Kızılcık Şerbeti'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

"Kızılcık Şerbeti'nin" 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerin merakla beklediği 3. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti dizisi konusu ve kadrosuyla izleyenleri ekran başına topladı. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Peki herkesin merakla beklediği yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor?

Muhafazakar ailenin içinde tanıdığı Ömer ile farklı bir ortamda bir araya gelen Kıvılcım, Ömer’in kendisini olduğundan başka tanıyacağı endişesine kapılır. Her ne kadar bunun önemli olmadığını söylese de için için Ömer’in düşüncelerini kafasına taktığının bilincindedir.

Teyzesi Alev’in düzenlediği bekarlığa veda partisine katılan Doğa, partinin biraz abartılı olması nedeniyle başta Fatih olmak üzere tüm ailenin hışmına uğrar. Düğün öncesi tatsızlığı uzatmak istemeyen Pembe ortalığı az da olsa sakinleştirir. Düğünde farklı aile kültürlerinden gelen bir takım zorluklar yaşanacak, ancak en büyük sürprizi Doğa’nın babası ve yeni nişanlısı yapacaktır.

kizilcik-serbeti2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv