Kırmızı Oda 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Tv8'in başarılı dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda'nın 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kırmızı Oda 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte Kırmızı Oda 32. bölüm fragmanı...

KIRMIZI ODA 32. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KIRMIZI ODA 31. BÖLÜM ÖZETİ...

Nihal (Esra Ronabar),gardını indirerek Doktor Hanım'a geçişini açar. Zafer (Yiğit Özşener) ise Nihal'le evliliklerinin asıl sebebini anlatır.

İlişkilerindeki ortak tek noktanın Nihal'in hastalığı olduğunu söyleyince, Doktor Hanım hastalığın sebebini Zafer'le paylaşır.

Sadi (Erkan Petekkaya),Abdullah'ın Mehmet ve Cemre ile birlikte kendini zorla sokaklarda dilendirdiğini Doktor Hanım'a anlatır. Üçlü birlikte kaçma planı yaparken başlarına gelen acı olay, Doktor Hanım'ı derinden etkiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler