Kırmızı Oda 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek Star Tv ekranlarına gelecek olan yeni dizi Kırmızı Oda'nın 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kırmızı Oda 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Merakla beklenilen dizi Kırmızı Oda'nın 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni dizi Kırmızı Oda'ya dair tüm detaylar...

KIRMIZI ODA 3. TANITIM FRAGMANI

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kırmızı Oda dizisi Tv8 ekranlarında yayınlanacak.

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fragmanında da belirtildiği üzere Kırmızı Oda dizisi "Çok Yakında" Tv8 ekranlarında yerini alacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Dizinin başrolünde başarılı oyuncu Binnur Kaya oynayacak. Kaya'ya Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan eşlik edecek.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv