Kırmızı Oda 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizisi Kırmızı Oda'nın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kırmızı Oda 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta cuma akşamı Tv8 ekranlarının başına kitleyen Kırmızı Oda'nın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekliyor? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KIRMIZI ODA 10. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KIRMIZI ODA 9. BÖLÜM ÖZETİ...

İstanbul'da yaşadıkları evde neler olduğunu anlatan Alya, herkesi duygulandırdı. 'Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde, piyangoyu tutturunca hayatı değişen Salih'in arkadaşı Garip, yeniden kliniğe geliyor ve hayat hikayesini anlatmaya devam ediyor. Aldığı kararlarla herkesi duygulandıran Garip, istediği öldürme isteğinden de vazgeçtiğini belirtiyor.

Duygu'nun hikayesi ise pek çok gence ışık tutuyor. Başına gelenleri ailesinden saklamak zorunda hisseden Duygu'nun sorunlarını ve ailesiyle ilişkisini sağlıklı hale getirmek ise Doktor hanım ile gerçekleşiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv