Kimse Bilmez 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sevilen dizi Kimse Bilmez'in 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kimse Bilmez 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicileriyle her pazar akşamı ATV ekranlarında buluşan Kimse Bilmez dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

KİMSE BİLMEZ 21. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE KİMSE BİLMEZ 20. BÖLÜM ÖZETİ...

Uygar, hapisten çıkmak için Kurtbey’i tehdit eder. Hapisten çıkabilmek için elindeki en önemli kozu kullanmak isteyen Uygar, başarılı olabilecek mi? Kardeşine kavuşmak için her yolu deneyen Ali, yeni bilgilere ulaşır. Ali’nin gerçekleri öğrenmesinden korkan Kurtbey, onu durdurmak için yeni bir plan hazırlar. 

Özlem yıllardır sakladığı büyük sırrını oğluna anlatır. Özlem, Ali’ye olan nefretinden sıyrılıp yeniden Ali’yi sevmeye başlar. Yıllar sonra ikinci kez girdiği Ali’nin hayatından Sevda’yı çıkarabilecek mi? Öte yandan sevdiği kadınla evlenmek için her yolu deneyen Pilot’un karşısına yeni bir engel çıkar. Üstelik bu engel, İlhan’ın da bilgisi dahilindedir. Pilot ve Duygu aşkı ayakta kalabilecek mi?

Köksal, yıllar sora Ali ile yüzleşmek ister ama uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanır. Aslında tek isteği, yıllardır vicdanıyla hesaplaştığı Ali’yi korumaktır. Babasının beklenmedik ölümü karşısında Sevda ne yapacak? Babasının yıllardır taşıdığı sırrı sevdiği adama anlatmak isteyen Sevda, nasıl bir tepkiyle karşılaşacak?

Kendisini Ali’nin elinden kurtarmak isteyen Uygar, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu bildiğini söyler. Uygar, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu söyleyecek mi? Öte yandan, Duygu’ya evlenme teklif eden Pilot, sevdiği kadının ailesi tarafından nasıl karşılanacak? Pilot, her türlü karanlık işten kendisini kurtarabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv