Kimse Bilmez 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Kimse Bilmez'in 19.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte detaylar...

Kimse Bilmez 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleynleri ile her pazar akşamı ATV ekranlarında buluşan Kimse Bilmez'in 19.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair detaylar...

KİMSE BİLMEZ 19.BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KİMSE BİLMEZ 18.BÖLÜM ÖZETİ...

Oğlunun hastalığını öğrenen Ali, bir yandan ona çare olmak için çalışırken bir yandan da düşmanlarının kıskacından kurtulmaya çalışır. Köksal, sakladığı büyük sırrı Uygar’ın bildiğini öğrenir. Artık iyice köşeye sıkıştığını düşünen Köksal, Ali’ye her şeyi anlatmak ister.

Ali ve Pilot’un kardeş olduklarını öğrenen Uygar, bu kozu Kurtbey’e karşı kullanmak ister. Öte yandan Pilot, Duygu’ya karşı olan hislerini evlilik teklifiyle taçlandırır. Ali, beklemediği bir anda karşısına çıkan Özlem’in şokunu atlamamışken bir oğlunun daha olduğunu öğrenir. Yıllar sonra kendisinden saklanan oğluyla ilk kez tanışan Ali’nin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Ali’nin durumu Uygar için yeniden bir umut olur. Sevda’yı Ali’den ayırmak isteyen Uygar, olayları lehine çevirmek için harekete geçer. Geçmişinden kurtulmak isteyen Pilot, sevdiği kadın için hayatını değiştirmeye çalışsa da beladan uzak duramaz. Kardeşim dediği Vedat, düşmanlarının elindedir ve onu kurtarmak hiç kolay olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler