Kimse Bilmez 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

ATV'nin sevilen dizilerinden olan Kimse Bilmez'in 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kimse Bilmez 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisiyle her pazar akşamı ekranlarda buluşan Kimse Bilmez'in 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair detaylar...

KİMSE BİLMEZ 18. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KİMSE BİLMEZ 17.BÖLÜM ÖZETİ...

Ali’den yıllar önce saklanan şey, şimdi tam karşısındadır. Özlem’le tanışan Sevda, bir yandan içindeki duygularla yüzleşirken bir yandan da Ali’nin oğlunun hayatta olduğunu öğrenmenin mutluluğunu yaşar. Pilot, her şeyi arkasında bırakmak ister ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Duygu, babasıyla Pilot arasında bir tercih yapmak zorundadır. Pilot’un mafya olduğunu öğrenen İlhan, kızını ondan uzaklaştırmak için bu ilişkiye karşı çıkar. Öte yandan sevdiği adamı tehlikeden uzak tutmak isteyen Sevda, tetiği çeker ve Uygar’ı vurur.

Ali, hiç beklemediği bir anda geçmişiyle yeniden yüz yüze gelir. Eski eşi Özlem arkasındaki sır tablosuyla çıka gelmiştir. Ali’den yıllar önce saklanan şey, şimdi tam karşısındadır. Özlem’le tanışan Sevda, bir yandan içindeki duygularla yüzleşirken bir yandan da Ali’nin oğlunun hayatta olduğunu öğrenmenin mutluluğunu yaşar.

Pilot, her şeyi arkasında bırakmak ister ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Duygu, babasıyla Pilot arasında bir tercih yapmak zorundadır. Pilot’un mafya olduğunu öğrenen İlhan, kızını ondan uzaklaştırmak için bu ilişkiye karşı çıkar. Öte yandan sevdiği adamı tehlikeden uzak tutmak isteyen Sevda, tetiği çeker ve Uygar’ı vurur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler