Kefaret 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 16. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide bu hafta neler yaşandı, Kefaret 17. bölüm fragmanı yayında mı? İşte detaylar

Kefaret 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX'ta ekranlara gelen Kefaret 16. bölümü ile seyircisiyle buluştu. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi isimlerin başrolde olduğu dizi izleyicilerini ekran başına topladı. Kefaret 17. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Kefaret 16. bölüm özeti

Sinan’ın Sude’nin koruyucu babası olması için Zeynep ile evlenmesi ve çiftliğe yerleşmesi gerekmektedir. Ahmet, Arzu ile tutkulu bir birlikteliği sürdürürken Meltem kocasının ihanetini belgelemesi için bir dedektif tutar. Sinan, Cansu’yu kaçırılmadan önceki hayatını hatırlayabilmesi için geçmişinde bir yolculuğa çıkarmaya karar verir. Ahmet, Arzu’nun daha fazla suça bulaşmasını engellemek için Sinan ile iş birliği yapar. Tuttuğu dedektifin işini iyi yapmadığını düşünen Meltem harekete geçer ve bütün planları alt üst eder.

Kefaret 15. bölüm özeti

Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. Sude yeni yuvasına alışmaya çalışırken Zeynep kızı geri alabilmek için hukuki bütün yolları denemeye karar verir ancak koruyucu anne olma başvurusu reddedilir. Emniyette Arzu’nun Cansu’yu yurt dışına kaçırma planları yaptığını öğrenen Ahmet çok öfkelenir.  Arzu aşklarını doludizgin yaşadıklarını düşünürken Ahmet için geri sayım başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv