Kardeş Çocukları Final Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kardeş Çocuklarının 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise finale dair ipuçları yer aldı. İşte detaylar...

Kardeş Çocukları Final Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin başarılı dizi Kardeş Çocukları 8 Ekim Salı günü ekranlara veda edecek. Finalde seyircilerini neler bekleyecek? İşte Kardeş Çocukları finaline dair tüm detaylar...

KARDEŞ ÇOCUKLARI FİNAL ( 21.BÖLÜM) FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 20. BÖLÜM ÖZETİ...

Ümran ve Umay bu kez de Adnan tehlikesi yüzünden karşı karşıya gelirken diğer yanda, Umay’ın büyük sırrının peşinde olan Reşat, Hayat’tan şüphelenmeye başlar. Hayat’ın Harmancı inadı, Savaş’la da aralarında büyük mesele haline gelir. Hayat’la ilgili şüphelerinin peşinden giden Reşat, Hayat’ın Umay’ın kızı olduğunu öğrenir ve Umay’ın ipini çekmek için harekete geçer. Reşat’ın Savaş aracılığıyla yaptığı plan tıkır tıkır işleyip herkesi Saner Yalısında bir araya getirirken, Yıldırım, Lebriz ve Ümran arasındaki sessiz gerilim kimsenin beklemediği bir patlamaya dönüşür ve Yıldırım, Ümran’a doğru hayatının en büyük ve beklenmedik adımını atar.

Annesini, Saner Yalı’sında bulmasıyla yıkılan Hayat’ın isyanı Ümran için yıkıcı olur ama Ümran bütün fedakarlığıyla hedefine kilitlenmiştir. Hayat ise annesine olan büyük kırgınlığıyla teyzesine sığınır. Ümran’ın yalıda kalmasını hazmedemeyen Umay, var gücüyle ablasına savaş açar. Aynı çatı altında olmak Ümran ve Yıldırım’ın küllenmek bilmeyen duygularını su yüzüne çıkarırken; Ümran, hem Umay’ın hem de Lebriz’in hedefindedir. Umay ise Adnan’ın yakın markajındadır ve Yıldırım’ın bu durumu fark etmesiyle sular ısınır. Yıldırım ve Umay arasında başlayan Adnan gerilimi, Umay için kafa karıştırıcı bir hal alır. Umay, Adnan’ı Yıldırım’ın tepkisini çekmek için kullanmaya başlar. Annesinin Yıldırım’ın evinde personel olarak çalışmasını asla hazmedemeyen Hayat ise, Ümran’la köprüleri tamamen yıkar.

Diğer yanda, Savaş ve Hayat arasındaki Mert krizi de büyümektedir. Savaş, Hayat’a olan duygularını bastırmakta zorlanırken Hayat, ise Savaş’ın tepkisine rağmen Mert’in gizli gündemlerinin peşine düşer. Ümran’ın, Adnan’ın kim olduğunu öğrenmesi tansiyonu yükseltirken, Reşat ve Savaş’ın sürpriz iş birliği hem Umay’ı, hem de Ümran ve Yıldırım cephesini alt üst edecek bir hal alır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler