Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı yayında mı?

Kardeş Çocukları 4. bölümü ile ekranlara geldi. Dizide bu hafta neler oldu, Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı yayında mı?

Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları 4. bölüm ile izleyici ile buluştu. Kısa sürede sevilen dizi izleyicilerini ekran başına topladı. Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Kardeş Çocukları 4. bölüm özeti

Ümran, köyde Cemal dehşeti yaşarken Umay ise yıllar sonra karşısında bulduğu Yıldırım’la hayatının sınavını verir. Yıldırım’ın teyzesi için sıradan biri olmadığının farkında olan Hayat geçmişin peşine düşer. Hayat’ın artık kendileriyle yaşayacağını kabullenmek zorunda kalan Umay, onu kendi dünyasına alıştırmak için adeta baştan yaratır. Hayat’ın pırıltılı dünya ile sınavı olanca şiddetiyle başlarken, İstanbul’dan Karalılar’a gelen haberler, Ümran’ı harekete geçirir. Ümran, hayatının yüzleşmesine yürüdüğünden habersiz, kızına sahip çıkmak için soluğu İstanbul’da alır, ancak karşısında bambaşka bir Hayat bulur. Diğer yanda Umay, Yıldırım ve Reşat arasında kurulan mecburi bağın sancılarıyla uğraşırken, Hayal ve Hayat arasındaki bağ ise, iki kızın birbirinden habersiz Volkan’a duydukları heyecanla sınanmaya başlar. 

Kardeş Çocukları 3. bölüm özeti

Ümran ve Umay’ın yıllar sonra karşı karşıya gelmesi sadece ikisi için değil Hayal ve Hayat için de sarsıcı olur. Ümran, Hayat’la birlikte köye geri döner ama ne köy, ne de Hayat eskisi gibi değildir. Hayat, yaşadıklarının acısını var gücüyle annesinden çıkarırken, onlardan kurtulduğu için rahat bir nefes alan Umay ise başını nasıl bir belaya soktuğunun farkında olmadan, hayatındaki tüm krizleri yönettiğini sanır. Öte yandan Yıldırım, adım adım hayatını değiştirecek sırlara yürüdüğünden habersiz, attığı her adımda Umay’ın dünyasına biraz daha yaklaşır. Hayal’in Volkan’la ilgili yaşadığı derin hayal kırıklığının yıkıcı sonuçları, hem Umay’ın hesaplarını hem de Ümran’ın umutlarını yerle bir eder. Umay, yaptığı şeytani anlaşmanın bedelini ödemek üzereyken Yıldırım ve Ümran en beklemedikleri anda geçmişleriyle karşı karşıya kalır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv