Kardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv' nin sevilen dizilerinden olan Kardeş Çocukları' nın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

Kardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazar akşamaı ekrana kitleyen Kardeş Çocukları'nın 17. bölüm fragmanı yayınlanadı. İzleyenlerini sezon finali bölümünde neler bekeleyecek? İşte Kardeş Çocukları 17. bölüm fragmanı...

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17. BÖLÜM FRAGMANI

KARDEŞ ÇOCUKLARI 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Yıldırım tarafından köşeye sıkıştırılan Umay, kendini kurtarmak için yeni bir oyun kurarken, annesine gelen gizemli mektupların peşine düşen Hayat'ın attığı fevri adım Ümran ve Yıldırım'ı karşı karşıya getirir.

Bir oğlu olduğuna inanan Yıldırım, var gücüyle sahte ipuçlarını takip ederken, Ümran ise Umay'ın oyunlarından habersiz mektupların peşindedir. Karay'ların tüm mal varlığını ele geçirmeye kararlı olan Umay'ın planları tıkır tıkır işlerken, Reşat'ın ise Umay'ın bile hesaba katmadığı bir planı vardır.

Reşat ve Umay arasındaki soğuk savaş kızışırken, Hayal'in Cansel'le hesaplaşmak istemesinin sonuçları ağır olur. Umay'ın kurduğu acımasız tuzağın kahramanı Savaş, Yıldırım'ın hayatına fırtına gibi girerken, Ümran ve Hayat hiç beklemedikleri bir anda kendilerini oyunun tam ortasında bulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv