Kardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Star Tv'nin sevilen dizilerinden olan Kardeş Çocukları' nın 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Her pazar akşamı Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluşan Kardeş Çocukları dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin seyircilerini bu hafta neler bekliyor? İşte Kardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı...

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13. BÖLÜM ÖZETİ VE  FRAGMANI 

Yayınlanan yeni fragmanda; Yıldırım, Umay'ın hamile olduğunu öğreniyor ve bebeğin yaşayıp yaşamadığını soruyor. Ümran, Yıldırım'a izin vermediklerine kızıyor. Hayat'a göre bu hikayenin tek suçlusu Yıldırım. Hayat gibi Yıldırım da o gecenin suçlusu olarak kendini görüyor. Ve Yıldırım, Umay'ın peşinde ve ne sakladığını öğrenmek istiyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Hayat, Yıldırım’dan teyzesi ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor. Üstelik Ümran ve Umay’da yanındayken. Ümran ve Yıldırım, Hayat’ın hikayeyi yanlış bildiğini öğreniyor. Yıldırım bu çirkin hikayenin kötülerinin Umay ile kendisi olduğunu söylüyor. Hayat’ın tüm hayalleri yıkılıyor. Umay’a ‘sen gerçekten yılansın’ diyor. Ümran’a ettiği haksızlıkları anlayan Hayat annesine sarılarak ondan af diliyor. Umay ile Ümran arasında böylece yeni bir önem başlıyor. Ama Umay bu yenilgiyi kabul etmiyor.

HAYAT’A BİR DARBE DE VOLKAN’DAN

Hayal, Volkan’ın ağzından Hayat ise ‘Öpüştüm’ itirafını duyuyor diyor ve Hayal de bunu duyuyor. Hayal'in Volkan'la yaşananları öğrenmesiyle ortalık karışıyor. Ayrıca Hayat Hayal’e Volkan’a aşık olduğunu söylüyor. Hayal, Volkan’a dönerek ‘sen de aşık mısın’ diye sorarken Volkan ‘hayır’ diyerek Hayat’ı büyük bir hayal kırıklığına uğratıyor. Hayat evden gitmek istiyor. Umay buna izin vermemek için bütün kozlarını kullanıyor. Hatta gözünü kırpmadan Cemal’i bile planlarına alet ediyor. Annesiyle birlikte yeni bir sayfa açmaya kararlı olan Hayat'ın, Yıldırım'a olan öfkesi ise artık Ümran için yıkıcı bir haldedir.

REZZAN İLE UMAY HESAPLAŞIYOR

Rezzan’ın Umay’ın Ümmi olduğunu öğrenmesi yeni bir dönem başlatıyor. İkili yüz yüze geliyorlar. Umay, Rezzan’ın yüzüne ‘katil’ olduğunu söylüyor. Umay ile Rezzan arasında yaşanan gerilim dolu anlardan sonra Umay kendini dışarı zor atıyor. Rezzan ile yer yığılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv