Kardeş Çocukları 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizilerden olan Kardeş Çocukları 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İzleyenleri bu hafta neler bekliyor? İşte yeni bölüme dair detaylar...

Kardeş Çocukları 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Star Tv'nin merakla takip edilen dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları'nın 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta 9.bölümüyle ekranlara gelen dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacak? 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 10.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Cemal'in hayatta olduğunu ve Umay'la beraber sinsi planlar kurduğunu öğrenen Ümran, Cemal ve Umay'la yüzleşiyor. Hayat ve Hayal arasında ise büyük bir Volkan krizi patlıyor. Yıldırım ise Ümran'ın sırlarının peşinde! Yeni bölümün ardından yayınlanan yeni bölümden (10. bölüm) ilk sahnede ise meraklandıran sahneler yer alıyor. Ümran'a Yıldırım'ı soran ve boğazına yapışan Cemal'i gören Volkan, oradan kaçan Cemal'in peşine düşüyor. Yeni bölümde tansiyon yükselecek!

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ

Umay'ın yaptığı planlar beklemediği şekilde kendi ayağına dolanıyor. Cemal'i öldürmek için gittiği otel odasında ilk önce Yıldırım daha sonrada ise Reşat'a yakalanıyor.Reşat ayrılık kararı aldığı Umay'ın peşine adam takıyor. Adamından haber alan Reşat otele gittiğinde Umay ve Yıldırım'ı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Artık geri dönüşü olmayan hatalara adım atan Umay ise yolundan dönmeyerek yeni planlar yapmaya devam ediyor. Cemal'in yaşadığını öğrenen Ümran, Hayat'ı korumak için harekete geçiyor. Onunla Umay'ın planlar yaptığını öğrenen Ümran soluğu kardeşinin yanında alıyor.

Umay'ın "kızını kaybedeceksin" sözleri yeni bölüme damgasını vururken Hayat'ı korumak için elinden geleni yapacak olan Ümran gerekirse kızı için dünyayı yakacağını söyler. Yıldırım sevdiği kadını korumak için Umay'ın karşısında durmaya devam ediyor. İdil, Volkan ile Hayat'ı havuzda öpüşürken görünce soluğu Hayal'in yanında alıyor. İhanete uğradığını düşünen Hayal konuşmak için Hayat'ın yanına gidiyor. Odasının kapısını açmayan Hayat'a öfkelenen Hayal nefretini kapının arkasında kusuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv