Kara Yazı başlıyor! Emre Kınay ve Haluk Bilginer Kara Yazı'da

Kara Yazı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Kanal D'nin yeni dizisinde birbirinden dikkat çeken isimler var.

Kara Yazı başlıyor! Emre Kınay ve Haluk Bilginer Kara Yazı'da

Kanal D'de bu akşam yeni bir dizi yayın hayatın başlayacak. Emre Kınay ve Haluk Bilginer gibi usta isimlerin başrollerinde yer aldığı Kara Yazı salı akşamları izleyenlerle buluşacak. Yayınlanan Kara Yazı 1. bölüm fragmanında diziye dair ipuçları veriyor. İşte yeni dizi hakkında bilgiler...

İlk bölüm özeti:  Suçsuz yere hapse giren ve babası tarafından reddedilen Derya’nın elinden bir tek ablası Yaren tutacaktır. 

Dizinin hikayesi acı bir hayatı olan Yaren Uluçınar isimli karakterin üzerinde gelişiyor. Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve kimya öğretmenliği yapmak tek hayali olan Yaren Uluçınar’ın hikayesi izleyicinin karşısında olacak.


Oyuncu kadrosu:
Haluk Bilginer (Oğuz), Emre Kınay (Halil), Zeynep Çamcı (Yaren), Ushan Çakır (Mehmet), Burak Çelik (Erdem), Gülper Özdemir (Derya), Nilgün Türksever (İclal), Aslı Orcan (Elif), Tansu Taşanlar (Kadir), Zehra Yılmaz (Melisa), Orçun Koray Kaygusuz (Ufuk), Leyla Kader İlhan (Esma), Şenol Önsel (Turgut), Sedef Akalın (Aslı), Su Burcu Yazgı Coşkun (Songül)

Zeynep Çamcı kimdir?

(d. 11 Aralık 1986, Bodrum, Muğla), Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinde çok beğeni topladı, aynı sezon sonunda ayrıldı. Düşük reyting sebebiyle[kaynak belirtilmeli] yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1'e transfer oldu. Beni Böyle Sev dizisinde başrolü Alper Saldıran ile paylaştı. Son olarak oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ayrıca 2014'te başrolünü canlandıran ve senaryosunu yazan Gupse Özay'ın Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır.2015 eylül ayında başlayan Star TV'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi isimli programda oynamıştır. Program düşük reytingden dolayı kaldırılmıştır. Atv'de yayınlanan Seviyor Sevmiyor adlı dizide Deniz karakterini canlandırmıştır. Dizi 28. bölümde final yapmıştır.Şimdi ise Kanal D'de yayınlanan Kara Yazı dizisinde başrolü Emre Kınay , Haluk Bilginer ve Ushan Çakır ile paylaşıyor.

Ushan Çakır kimdir?

d. 23 Mayıs 1984; Karşıyaka, İzmir), Türk oyuncu.

Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 2011 yılında Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlenmiştir. Dedemin İnsanları, Uzun Hikaye ve Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmlerinde rol almıştır. Çeşitli dizilerde seslendirmeler de yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv