Kara Sevda 72. bölüm fragmanı çıktı! Kara Sevda finali ne zaman?

Kara Sevda 72. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizide finale oldukça az bir süre kaldı. İşte bu bölümün detayları

Kara Sevda 72. bölüm fragmanı çıktı! Kara Sevda finali ne zaman?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Star TV'de yayınlanan Kara Sevda 72. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölümde yine izleyicileri şok gelişmeler bekliyor gibi... Fragmanda Emir harekete geçiyor ve iki pasaport ayarlıyor. Emir ne yapacak, Deniz'i mi kaçıracak merak konusu...

Kara Sevda 72. bölüm fragmanı

Kara Sevda 72. bölümde neler olacak?

Kemal ve Nihan için düğün sonrasında kavuşma anı gelmiştir; sonunda tam anlamıyla bir aile olmanın tadını çıkarırlar. Kemal, babalığın hazzını doyasıya yaşarken Nihan, Kemal’e kavuşmanın mutluluğu içindedir. Yıllardır verdikleri mücadelede iki âşık için artık her şeyi geride bırakma zamanıdır. Emir, hayatının en büyük kaybını yaşarken, bunun sorumlusu olarak gördüğü Kemal’i kalbinden vurmak için harekete geçer. Baş düşmanı ile olan bitmeyen savaşında Emir’in içindeki intikam duygusu hiç olmadığı kadar yoğundur. Emir, Kemal’e son hamlesini yaptığında Mehmet üzerinden planladığı kurgu umduğu gibi sonuçlanmayacak ve kendisi için geri dönülmez sürecin başlangıcı olacaktır. Çember gitgide daralırken Emir için karar verme zamanı gelir. Emir, imzasını atacak bir intikam planını devreye sokar. Emir, kaçmadan önce Deniz'i son kez görmeye karar verir. Kemal ise Emir’in son çare olarak kaçacağından emindir. Emir, dünyanın öteki ucuna gitse de peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ama Emir buna rağmen Deniz’le vedalaşmak için hayatının en büyük riskini alır. Emir, herkes evdeyken kızını görmenin cüretkâr bir yolunu bulur.  Kemal aralarındaki nefes kesen kovalamacada hiç olmadığı kadar Emir’e yaklaşır. Emir’in cevabı, ‘başlatmadığı’ bu savaşı bitirmek için Kemal’e gecikmiş bir evlilik hediyesi sunmak olacaktır.

Kara Sevda finalii ne zaman?

Sevilen dizinin 75. bölümde final yapacağı açıklandı

Kara Sevda 71. bölüm özeti

Leyla’nın son anda Asu’nun ölümcül hamlesinin önüne geçmesinin bedeli olur. Leyla tutuklu yargılanır. Kemal ise hem Leyla için, hem de Emir’e hak ettiği cezayı vermek için elinde tuttuğu tüm delilleri savcılığa teslim eder.  Nihan ile Kemal düğünlerini ertelemişken, Leyla’nın tutukevinden yazdığı mektup her şeyi değiştirir. Yaşananlardan sonra tek tesellisi Nihan’la Kemal’in düğünün ertelenmesi olan Emir’in sevinci kısa sürer.  Emir düğünü ertelemek için hamleleri arka arkaya sıralarken, Kemal’in savcılığa sunduğu belgeler, önce Emir’i sonra Kozcuoğlu Holding’i yakacak bir aleve dönüşecektir.  Kemal, düğünlerinin kusursuz olması için bütün önlemleri alırken, yaklaşan tehlikeyi Nihan’a hissettirmemeye kararlıdır. Emir ise Kemal’in karşısına bambaşka bir planla çıkmaya hazırlanmaktadır. Sevdiği adamın karanlık tarafına nikah gecesinde şahit olan Zeynep, Emir’in ağbisinin düğün gecesi bir felakete imza atmasını engellemek için Emir’i mercek altına alır. Emir düğünü imkansız kılmak için son dokunuşu bizzat yapar ve Kemal’in yiyeceği en ağır vurgunu hazırlar. Kemal adım adım kendi sonuna yaklaşırken, Nihan Kemal’in yokluğunu fark eder. Hayatla ölüm arasında gidip gelen dakikalarda, bir yanda sonsuz mutluluğu aralayacak kapı; bir yanda da cehennemi çağıracak bir karanlık beklemektedir.
Kara Sevda 72. bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv