Kara Sevda 69. bölüm fragmanı yayında! Kara Sevda'da Emir gözünü kararttı!

Kara Sevda 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni tanıtımda Emir'in intikam hırsıyla gözünü kararttığı görülüyor.

Star Tv'nin fenomen dizisi Kara Sevda 69. bölüm fragmanı çıktı. İzleyicilerin merakla beklediği yeni tanıtımda Emir'in intikam hırsı gözler önüne serildi. Yayınlanan tanıtımda; Kemal ve Nihan gelecek hayalleri kuruyor. Kemal Nihan'a "Kabusların bitecek" derken Emir ise boş durmuyor. Son dönemde yaşadıklarının intikamını almayı kafasına koyan Emir "Bu savaşın tek bir kazananı olacak. Ölsem bile yaşanacak bir vaha bırakmayacağım geride" diyor. Öte yandan Zeynep Emir'in annesinin yanına giderek "Ben torununuzun annesiym" diyor. Emir ise planlarını devreye sokuyor.

Galip’in tutuklanması Kozcuoğlu Holding’in temelini sarsacak derin bir şok dalgasına dönüşür. Emir ise bütün gücüne rağmen bir Kozcuoğlu’nun hapse girmesinin dehşeti içindedir. Ancak yaşayacakları sadece bununla sınırlı kalmayacaktır. Leyla’nın vurulmasıyla ilgili yaptıkları araştırma, Kemal’de Asu’nun kaçırılma süreci ile ilgili bir kapı açar. Kemal Emir’in hayatında açtığı gediği büyütmek ve Asu’yu da Galip’in yanına yollamak için harekete geçer. Tam bu sırada Komiser Mercan’dan Kemal’e işbirliği teklifi gelir. Tek şartı, Nihan’ın süreçten uzak kalmasıdır. Ama Nihan’ın oyun dışında kalmaya niyeti yoktur. Şaşırtıcı bir ittifak teklifiyle Zeynep’in karşısına çıkar. Asu’yu indirmek için birlikte hareket etmelerini ister.

Mahkeme günü geldiğinde, Kemal ile Asu tek celsede boşanır. Bu boşanma, Nihan’la Kemal’in önündeki bir engeli daha kaldırırken, aşkları her zamankinden daha kuvvetli bir noktaya erişir. Kemal sonunda Asu’nun planındaki en büyük açığı bulur. Kemal ile aralarındaki savaşta bir Kozcuoğlu’nun daha hapse girmesini engellemek, Emir için hayat meselesine dönüşür. Emir ise Asu’nun karşısna ellerinde kalan tek kurtuluş formülüyle çıkar. Asu için bu formül ölmekle eşdeğerdir. Kemal, Emir’le savaşını bitirmek için kararlı adımlarını sürdürür. Leyla ile Ayhan’ın düğününde, Kemal, Nihan’ın özgürlüğüne giden anahtarı da eline alacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv