Kara Sevda 52. bölüm fragmanında Kemal harekete geçiyor!

Kara Sevda 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Kemal gerçeği öğrendi ve Nihan'ın karşısına çıkıyor

Kara Sevda 52. bölüm fragmanında Kemal harekete geçiyor!

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Kara Sevda yine bomba gibi bir bölümle geliyor. Kara Sevda 52. bölüm fragmanı yayınlandı ve geçen hafta son anda Deniz'in kendi çocuğu olduğunu öğrenen Kemal, Nihan'ın karşısına çıkarak hesap sormaya karar veriyor. Gelecek hafta neler olacağı merakla bekleniyor.


KARA SEVDA 52. BÖLÜM FRAGMANI



BÖLÜM ÖZETİ

Geçen haftaki bölümün sonunda Deniz'e DNA testi yaptıran ve kendi çocuğu olduğunu öğrenen Kemal hemen harekete geçerek Nihan'ı buluyor. Nihan'ı ikna etmeye çalışan Kemal'in aklında iki şey vardır. Ya Nihan da kendisiyle gelecektir ya da bebeğini ondan alacaktır. Yayınlanan Kara Sevda 52. bölüm fragmanında görünenler şu şekilde; Kemal, gerçeği öğrenmesinin ardından Kemal Leyla'nın yanına giderek "Deniz'in elleri benim ellerim, Deniz'in gözleri benim gözlerim, onun canı benim canım benimn kanım. Nasıl yapar Nihan bunu. Çocuğumu onlardan alacağım." der ve Nihan'ı bularak hesap sorar. Kemal Nihan'a  "Nasıl yaparsın böyle bir şeyi. Nasıl benden bir senesini çalarsın Deniz'in." der. Bu sırada Emir ise Deniz'i ne kadar sevdiğinden bahseder. Ancak Kemal Nihan'a "Çocuğumun onunla zaman geçirmesine izin vermem." derken Nihan ise  "Ne olu dur, kızımız için, yoksa onu öldürür" diyerek durdurmak ister. Kemal ise son sözünü söyler " Kararını ver Nihan bizimle mi geleceksin yoksa o adama mı gideceksin!"... Bakalım yeni bölümde neler olacak
kara sevda 52. bölüm fragmanı

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Emir’in uçurumda Deniz'i kullanarak Nihan'a verdiği acı ders, kızını kaybedilme gerçeği, Nihan’ı her ne pahasına olursa olsun sırrını saklamaya iter. Kemal ise Zeynep’in kendisine getirdiği Deniz’in fotoğrafıyla birlikte artık şüphelerini netlemeden durmayacaktır. Kemal için dünya durur; gerçeği ortaya çıkarmak hayatının en önemli amacına dönüşür. Kemal, Nihan’la karşı karşıya geldiğinde, Nihan’ın yaraları henüz çok tazedir. Hayatlarındaki bütün acımasızlıklara rağmen, aşk ikisinin de tek merhemidir. Nihan, iyileşmek ister gibi Kemal’e sığındığında, Kemal gerçeğe giden yolun kendi çabalarından geçeceğini anlar. Babalık testi yaptırabilmesi için gerekli olan örneği Deniz’den almak için Leyla’yla işbirliği yapar.  Leyla örnek almak için Deniz’in yanına geldiğinde Emir de planını çoktan yapmıştır. İki düşmanın savaşında, her hamlenin bir karşılığı olur. Ne Kemal, ne Emir pes eder. Bir tarafta Kemal’in gerçeklere yaklaşmasını, diğer tarafta Emir'in sıcak nefesini ensesinde hisseden Nihan ise kızını bu soğuk savaştan korumak için elinden geleni yapar. Kemal, Deniz’le ilgili gerçeği elinde tuttuğunu düşündüğünde, Asu’nun varlığı Kemal’in yolunda zorlu bir viraj olarak belirecektir. Kılıçlar çekildiğinde, Kemal, Deniz’den kendi elleriyle örnek almak için Emir’in evine gizlice girmeye karar verir. Kemal, kızına kavuşmak için Emir’in önüne hayatını bile koymaya hazırdır... 
kara sevda yine bomba gibi

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vaat eden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyaz perdeye dönmüştür. 2015 yılında başlayan ve hala devam eden Kara Sevda dizisinde rol almaktadır.


Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992, İstanbul), Türk oyuncu. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır. Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Şu an ise "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmış daha sonra da evlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv