Kara Sevda 50. bölüm fragmanı çıktı! Kara Sevda yine bomba gibiydi

Kara Sevda 49. bölümle yine nefesleri kesmeyi başardı. Herkesi ekran başına toplayan dizide şimdi 50. bölüm fragman da yayınlandı. Bakalım gelecek hafta neler olacak?

Kara Sevda 50. bölüm fragmanı çıktı! Kara Sevda yine bomba gibiydi

Star TV'de ekranlara gelen ve reyting rekorlarını alt üst eden sevilen dizi Kara Sevda 49. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Heyecan fırtınasına sahne olan bölüm yine çok konuşuldu. Ozan'ın cinayetini araştırmaya devam eden Nihan ile Kemal yeni bir izin peşine düştü. Emir ise ikilinin yine birlikte olduğundan şüphelenerek peşlerine düştü. Bölümün sonunda ise büyük bir sürpriz yaşandı. Kemal, bebeğin kendinden olduğundan şüphelendiği anda bölüm sona erdi. Heyecanla beklenen Kara Sevda 50. bölüm fragmanı da yayınlandı

Kara Sevda 49. bölüm özeti

Yönetim kurulna giren Kemal, takdim esnasında Nihan'la göz göze geldiği anda Emir bu sahneyi yakalar. Ağır yenilgiyle yıkılan Emir'in aklına bu kez şüphe düşer. Nihan ile Kemal'in arasında bir bağ mı var sorusu beynini kemirmektedir ve Emir bunun peşine düşer. Emir bunları yaşarken diğer taraftan Ssu'nun yaptığıyla yüzleşir ve bu durum daha büyük bir sarsıntı oluşturur. Kemal kazandığı zaferin tadını çıkarırken Nihan'la da daha çok yaklaşmıştır. Ayrıca Asu'ya vuracağı bir darbe daha vardır. Asu'nun gerçek kimliği basına sızar ve bu bilgi Kemal'in ailesinde deprem etkisi yaratır.  Asu tamamen yıkılmıştır. Asu ve Emir arasında ise derin çatlaklar oluşur. Nihan ve Kemal bunun peşine düşerken Ozan'ın ölümüne dair önemlir ipucu yakalar. Öte yandan Zeynep, Emir ile olan ilişkisini saklamaya çalışsa da ailesi bu durumu öğrenir ve kendisi için kaçınılmaz son gerçekleşir. Kemal ile Nihan ise cinayeti araştırırken Emir onları takip etmektedir. Kemal yakaladığı ipucunda öyle bir ayrıntı yakalarki herşeyin dönüm noktası olabilir. Kemal, Nihan'ın bebeğinin babasının kendisi olduğunu şüphelendiği anda bölüm sona erer...

Geçen hafta neler olmuştu;

Kemal, Asu ve Emir’le “kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak” konusunda kararlıdır. Bunun için Nihan’la birlikte hareket etmeleri şarttır. Nihan ve Kemal, senelerdir kendilerine ve aşklarına oynanan bütün oyunları şimdi daha açık seçik görürler, kenetlenmekten başka şansları yoktur.  Nihan, Kemal'in birlikte hareket etmeleri konusunda yaptığı uyarılara kulak vermez. Asu’nun elinde Ozan’la ilgili deliller olabileceğini düşünür ve Kemal’den gizli harekete geçer. Bu hamle, Nihan’ı bir kapanın içinde sıkıştırır. Bu kapandan Nihan’ı kurtarabilecek tek insan da Kemal’dir. Ama Nihan’ın Kemal’e danışmadan yaptığı bu hareket, Kemal’i de tarifi güç bir duruma sokar.  Kemal’in Asu’yla evlilik oyununa devam etmesi, Nihan’ı engel olamadığı bir kıskançlığın içine sürüklerken, Kemal, Nihan’a olan aşkını hiçbir şeye değişmeyeceğine bir kere daha Nihan’a gösterir.  Kemal, Emir'den yediği arazi vurgunuyla ilgili de Asu’nun köstebeklik yaptığından neredeyse eminken, Zehir’in karşısına çıkardığı isimle kalbinden vurulur.  Diğer yanda Asu'dan aldığı belgeleri detaylı inceleten Emir sonunda Kemal’in zayıf noktası keşfeder ve beklediği fırsatı yakalar. Planını ince ince ören Emir, Kemal'i çökertmek için onu her yerden sıkıştırır, sonunda karşısına öyle bir teklifle çıkar ki Kemal ilk defa büyük ve kendisi için riskli bir tercih yapmak zorunda kalır. Kemal, Emir'in bu atağına Kozcuoğlu Holding'i altüst edecek amansız bir hamle ile karşılık vermeye hazırlanır. Kemal için bu savaş artık cephelerinin daha net olduğu büyük bir arenaya taşınmıştır. Kozcuoğlu Holding, Kemal’in elindeki silahla temelinden sarsılacaktır. 

Oyuncular hakkında;

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vaat eden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyaz perdeye dönmüştür. 2015 yılında başlayan ve hala devam eden Kara Sevda dizisinde rol almaktadır.


Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992, İstanbul), Türk oyuncu. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır. Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Şu an ise "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmış daha sonra da evlenmiştir.


Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Kaan Urgancıoğlu (d. 8 Mayıs 1981, İzmir), Türk dizi ve sinema oyuncusu. Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981'de İzmir'de doğdu. Ortaokulu Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Amerikan Koleji'nde bitirdi. Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynadı. Şu anda Kara Sevda dizisinde oynamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv