Kanatsız Kuşlar 42. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanatsız Kuşlar 41. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı?

Kanatsız Kuşlar 42. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de yayınlanan dizi Kanatsız Kuşlar 41. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizi yine izleyenlerini ekranlara kilitledi. Kanatsız Kuşlar 42. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Kanatsız Kuşlar 41. bölüm özeti

Kanatsız Kuşlar 42. bölüm fragmanı çıktı mı?
Cemre, sevdiği adamda gözü olduğunu düşündüğü ablası Zeynep'e karşı adeta kontrolden çıkar. Ahmet, aralarına girerek onları ayırmaya çalışırken hiç beklenmeyen bir şey olur. Muzaffer, oğlunun yaşadığı haberi karşısında şaşkındır. İnanmak istediği ama bir yandan da için için gerçek olmasından korktuğu durum karşısında aklı karışır. Bu konuda yanında olmasını ve desteğini istediği Nefise iyice çaresiz kalır. Yaşananlar, onların aşklarının bir sınavı olacak gibidir. Muzaffer, Cemre ile Zeynep'e kendi öz kızları gibi sahip çıkar. Gösterdiği tavır ve cesaret Nefise'nin de gözünden kaçmaz. Onur, Zeynep'in davranışına bir türlü anlam verememektedir. Bütün öfkesine rağmen onu sevmekten de vazgeçemeyince aşk acısını bastırmak için kendini olmadık işlere verir. Ancak bu sırada hiç hesap etmediği bir şey olur. Emre, etrafında olanlardan habersiz, adım adım gerçek babasına doğru yaklaşmaktadır. Sonunda herkesi şaşırtacak bir olayla Muzaffer, oğlunun yaşadığına emin olur.

Kanatsız Kuşlar 40. bölüm özeti

Muzaffer yumruğunu masaya vurur. Kemal konusunda kesin ve net bir tavır gösterir. Bu yüzden Emre ile arası ciddi şekilde açılır. Nefise ise iyice sıkışıp kalır. Bir yanda çocukları, bir yanda sevdiği adam. Artık bir karar vermelidir. Zeynep, hiç kimsenin beklemediği bir tavır gösterir. Ahmet'in aklı fena halde karışmıştır. Onur, her şeye rağmen aşkla bağlı olduğu Zeynep'in yanında olmaya çalışır. Ancak gördükleri karşında nasıl davranacağını şaşırır. Bu büyük aşk herşeye rağmen devam edebilecek midir? Azime, giderek tehlikeli bir hale gelen Suna ile Mine'yi kontrol altına almak için bir plan yapar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv