Kanatsız Kuşlar 40. Bölüm Fragmanı - Kanatsız Kuşlar 39. Bölümde neler oldu?

Her hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelen Kanatsız Kuşlar 39. Bölümle izleyici ile buluştu. Kanatsız Kuşlar 40. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Kanatsız Kuşlar 40. Bölüm Fragmanı - Kanatsız Kuşlar 39. Bölümde neler oldu?

Yeni gelişmelerin izleyiciyi soluksuz bıraktığı Kanatsız Kuşlar 39. Bölümü ile ekranlara geldi. Kanatsız Kuşlar 40. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.


40. bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kanatsız Kuşlar’ın yeni bölümü herkes tarafından merakla bekleniyor. Kanatsız Kuşlar 40. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

''Ben çocuklarım olmadan yaşayamam!''

Muzaffer, Kemal'i iyice köşeye sıkıştırmıştır. Kocasının sesini duyan Nefise, ona kendini duyurabilmek için adeta çırpınır. Bir yandan da onun hayatı için endişelenmektedir. Evdeki gerilime şahit olan Suat, durumu Asya ile Emre'ye anlatınca ortalık iyice karışır. Nefise özgürlüğüne kavuşmak için farklı bir yol denemeye karar verir. Kız kardeşi Cemre'nin, kendisine meydan okuyuşuyla sarsılan Zeynep, yeni bir karar alır. Bu kararıyla Onur'un hayatına da yeni bir anlam katabileceğine inanmaktadır. Zeynep'in atacağı adım tam manasıyla şok etkisi yaratır. Mine ile annesi Suna'ya yardım eli uzatmaya çalışan Onur, hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Başlarına gelenlerden Onur'u sorumlu tutan anne Suna, onu büyük bir vebal altında bırakacaktır.

Kanatsız Kuşlar 40. Bölüm Fragmanı - Kanatsız Kuşlar 39. Bölümde neler oldu?

Kanatsız Kuşlar 38. Bölümde neler oldu?

Kemal'in gerçek yüzü ortaya çıkıyor

Muzaffer, Kemal'in sinsi oyunuyla yıkılmıştır. Ancak onun masum olduğuna asla inanmaz. Nefise, gözlerini açtığı andan itibaren Muzaffer'i sayıklar ve bu durum, artık gerçek yüzünü gösteren Kemal'i daha da çıldırtır.

Çocuklar, annelerinin kaçırıldığını öğrenince perişan olurlar. Cemre'nin gözü gerçekleri göremeyecek kadar kararmıştır. Zeynep, kardeşinin kararı karşısında büyük bir şok yaşamaktadır.

Ailenin üzerinde dolaşan kara bulutlar karşısında hiç kimse bir şey yapamazken Onur, inisiyatifi ele almak zorunda kalır. Ancak Emre ve Muzaffer'in arası bu kez kolay kolay düzelmeyecek şekilde açılır.

Kanatsız Kuşlar 37. Bölümde neler oldu?

Nefise'yi kim kaçırdı?

Nefise, esrarengiz bir şekilde hastaneden kaçırılır. Muzaffer çıldırmıştır. Polislerle beraber iz peşinde koşarken çocuklara olayı söylememesi için Azime'yi uyarır. Azime, çocuklara Muzaffer'i de zan altında bırakacak bir yalan söyler. Ahmet, Cemre ile her şey istediği gibi gittiği için keyiflidir. Ama ne olduğunu anlamadığı bir şekilde saldırıya uğrar. Cemre eve döndüğünde Emre öfkeyle onu bekliyordur. Bu arada Onur ile Muzaffer de gerilir. Muzaffer'in Ahmet'e olan güveni Onur'u deli etmektedir. Zira şirketle ilgili kötü haberler yayanların Ahmet ile Talat olduğuna emindir. Nefise, gözlerini nihayet açar. Ancak bilmediği bir yerdedir. Uyandığında karşısında gördüğü kişi, onun için tam bir sürpriz olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler