Kalp Atışı'nda Eylül tehlikede! Kalp Atışı 16. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kalp Atışı 15. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu,fragman çıktı mı? İşte detaylar

Kalp Atışı'nda Eylül tehlikede! Kalp Atışı 16. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show Tv'de yayınlanan Kalp Atışı 15. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıktı. Heyecanın eksik olmadığı dizide Eylül beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı... Kalp Atışı 16. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak


Kalp Atışı 15. bölüm özeti

Yaşamak için tek şansınız olsa sevdiğinizin kalbini alır mıydınız? Ya da onun kalp atışını başka bir bedende dinlerken ne hissederdiniz? Hastanede bu sorular cevaplarını ararken, Cihan’dan gelen sürpriz hediyeyle Eylül kendini beklenmedik bir tehlikenin ortasında bulur. Ali Asaf hiç olmadığı kadar yakın olduğu sevdiği kadın için bu kez çok daha ağır bir yük yüklenecektir. Eylül ise adım adım yaklaştığı evlilikte ilk kez Ali Asaf’ın sözünü dinler. Ancak ikisi de Ziyanur’un Eylül için hazırladığı büyük sürprizden habersizdir. Bu karar Eylül ve Ali Asaf’ı büyük yüzleşmeye götüren ateşin fitilini yakar.

15. bölümde neler olmuştu?

Eylül ve Ali Asaf’ın Marmaris’e doğru yolculuğa çıktığı, Ali Asaf’ın büyük bir patlamaya şahit olduğu, Selim’in yaralı halde hastaneye getirildiği gerilim dolu anlar büyük merak uyandırdı. Heyecan dolu sahnelerin göz doldurduğu tanıtımda Eylül’ün sözleri dikkat çekti. Eylül “bütün fırtınalar eninde sonunda sona erer. Bulutların arasından güneş yüzünü gösterir ve sen kaldığın yerden devam edeceğini sanırsın, yanılırsın!” diyerek yeni bölüme duyulan heyecanı arttırdı.

Önceki hafta yaşananlar

 Beyaz önlükler sadece hastaların değil doktorların da umududur. Beyaz gömleği çıkardığında ise savunmasızsındır artık. Herkes gibi... Ali Asaf kurtardığı onca hayatın ardından kendi babası için o umuda koşar. Eylül’le beraber. Eylül, Ali Asaf’a çok önemli iki kelime söyler. Her şeyi silmeye yeter o iki kelime. Tuttuğu eli asla bırakmayan Esma, hastaneye getirilen ve bir trajedinin kahramanı masum kız. Ya da kendi hikayesini bu kez şok edici bir şekilde yazan Hakan’ın Eylül’e verdiği mektup. Hepsi umut dünyasının kapılarını açacaktır.  Ama nasıl?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv