Kalp Atışı 20. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kalp Atışı 19. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Kalp Atışı 20. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show Tv'de yayınlanan Kalp Atışı 19. bölümüyle izleyicilerile buluştu. Sevilen dizide bu hafta İpek ve Eylül aynı evde yaşamaya başlarken Ali Asaf büyük bir sürprizle karşılaşır... Kalp Atışı 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Kalp Atışı 19. bölüm özeti

Yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür. Nazlı’nın “Onu kurtar” dediği ve Ali Asaf’ın ellerine bıraktığı kimin hayatıdır? O güne kadar hayatı mücadele içinde geçen Eylül ise bu kez aşkı için savaşmaktadır. Güllerle süslenmiş yer o sihirli soruyu bir kez daha sordurur ona. Cevap bazıları için büyük hayal kırıklığı olacaktır.  

18.bölümde neler olmuştu?

 Eylül mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer.  Aynı anlarda Ali Asaf hastaneden gelen acil bir telefonla hiç beklemediği geçmişiyle yüzleşir. Eski karısı Nazlı, dinmeyen acısıyla yıllar sonra yeniden Ali Asaf’ın karşısındadır. Ali Asaf bu karşılaşmayla sarsılmış olsa da Eylül onun yanındadır. Ve bunun simgesi olacak kutuyla onun yanına gider. İpek’in ölümle burun buruna geldiği anda ise Alp  başka bir savaşın içindedir.  Bir uçurumun kenarında son isteklerini yerine getirir. Herkese büyük bir ders vererek. Mutluluk sanıldığı kadar uzakta değildir. Aşk elbet de kazanacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv