Kalbimdeki Deniz 36. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kalbimdeki Deniz yeni sezona merhaba dedi ve 35. bölümüyle ekranlara geldi.

Kalbimdeki Deniz 36. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX Tv'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz 35. bölümüyle ekranlara geldi. Yenisezonun ilk bölümüyle ekranlara gelen sevilen dizi beğeni topladı. Kalbimdeki Deniz 36. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Kalbimdeki Deniz 35. bölüm özeti

Alihan'ın ani gelişi ve boşanma kararının kesinleşmediğinin ortaya çıkması, bütün dengeleri alt üst eder.  Ece ailesini geri isteyen bunun için her şeyi göze alan babasıyla birlikte hareket ederken, annesi ve Mirat'a dünyayı dar edecektir.

Ne olursa olsun aşklarına sahip çıkmaya kararlı olan Deniz ve Mirat, Diyar'ın ölümden kıl payı kurtuluşuyla, onu ve Serdem'i korumak için yeni tedbirler almak zorundadırlar. Mirat'ın Deniz'le evli olmadığını öğrenen Fikriye'nin kafası ve duyguları, geçmişe dair hatırladıklarıyla iyice alt üst olur. Hülya'nın hamilelik ve hastalık haberi, Nejat kadar diğerlerini de şaşırtır. Ece'nin yaptığı bir kazayla hayatlarına sürpriz biri girerken, yeni evinde herkesi toplayarak hayatıyla ilgili aldığı kararı açıklamak üzere olan Hülya'yı daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

Önceki bölümde neler olmuştu?

Deniz'in kızına Mirat'la aşık olduklarını ve evlenmeyi düşündüklerini söylemesiyle, evdeki dengeler alt üst olur. Ece bu ilişkiye engel olabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Şebnem, Alihan'ı durdurabilmek için çaresizce bir çılgınlık yapsa da; Alihan Kıbrıs'ı terk ederek İstanbul'a döner. Babasıyla aylardan sonra hasret gideren Ece, ona annesinin Mirat'la evlenmeyi düşündüğünü söyler.
Kalbimdeki Deniz 36. bölüm fragmanı çıktı mı?

Nejat'ı kaybetmek istemeyen Hülya, ona bir oyun oynayarak Emine'yle aralarını bozmayı dener. Alihan'ın sorduğu hesaptan sıyrılmayı beceren Hülya, dünyasını başına yıkacak bir şok yaşar. Civan'ı takip eden Şirzat, onun Diyar'la buluştuğunu görür ve silahını ateşler. Volkan'ın dolduruşu Ece'yle gelecek planları yapan Mustafa'yı sarsarken, mezuniyet töreninde karşılaştığı şeyle şok olur. Turgut'la nikah tazelemeyi kabul eden Fikriye, hatırlamaya başladığı şeylerle sarsılır. Ece'nin kardeşini bile kullanarak uyguladığı yoğun baskıya rağmen Mirat'la Deniz aşklarına ve gelecek hayallerine sarılırlar. Mirat'ın evlenme teklifini kabul eden Deniz'i finalde asla düşünemeyeceği şok bir sürpriz beklemektedir.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler