Kalbimdeki Deniz 32. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kalbimdeki Deniz 31. bölümüyle izleyenlerle buluştu. Sevilen dizide neler oldu, yeni fragman yayınlandı mı? İşte detaylar

Kutsi'nin başrolünde yer aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 31. bölümüyle ekranlara geldi. Beğenilerek takip edilen dizide Deniz ve Mirat şoku yaşarken, Artun Mirat'ın kazadan kurtulmasıyla kahroldu... Kalbimdeki Deniz 32. bölüm fragmanı da yayınlandı.
Kalbimdeki Deniz 32. bölüm fragmanı​

Kalbimdeki Deniz 31. bölüm özeti

Artun, Mirat'ın kazadan sakat kalmadan kurtulmasıyla kahrolurken, Deniz ve Mirat'ın şüphelerini de üzerine çeker. Hülya aşık olduğu erkeğin ölümüne sebep olabileceği ihtimaliyle hesap sormaya gider ama Artun'un elindeki yeni kozla iyice köşeye sıkışır. Ece'nin söylediği yalan Mustafa'yla aralarını açarken, Volkan bundan yararlanmaya çalışır. Cemile, oğlunun gelir gelmez ortalığı ayağa kaldırmasıyla yıkılır. Ece'yle ayrılığın acısını yaşayan Mustafa, babasının uğradığı saldırıyla deliye döner. Alihan'ın hapisten çıkacağını öğrenen Hülya, sonunun geleceği korkusuyla büyük bir risk alır. Bütün bunlar olurken aşklarını gizli saklı yaşamaya çalışan Deniz ve Mirat, Diyar'ın babası ve abilerinin eve yaptıkları ani baskınla şok olurlar.

30. bölüm özeti

Her şeyini kaybeden Aslan, evini de Alev’in aldığını öğrenir. Alev’in hala evlerinde oturabileceklerini söylemesi Aslan’ın gururuna dokunur. Kerim ve Perihan, İpek’e yakalandıklarında aralarında sert bir yüzleşme yaşanır. İpek, Kerim’i terk eder. Savaş duygularına engel olmaya çalışarak İpek’e destek olur. Simay, Yasemin’i eve dönmesi için bir türlü ikna edemez. Sonunda geceyi geçirmesi için Yasemin’i Doruk’un evine getirir. Doruk ve Yasemin’in karşılaşmalarıyla ortaya çıkan gerçekler Simay’ın önemli bir karar almasına neden olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv