Kadın ilk bölümüyle ekrana kilitledi! Kadın 2. bölüm fragmanı çıktı

Kadın ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dikkat çeken dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kadın ilk bölümüyle ekrana kilitledi! Kadın 2. bölüm fragmanı çıktı

FOX TV'de yayın hayatına başlayan ve ilk bölümüyle ekranlara gelen Kadın isimli dizi beğeni topladı. Eşini kaybeden iki çocuklu genç bir annenin hikayesini anlatan dizide başrolde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk yer alıyor. Kadın 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm gelecek hafta salı günü yayınlanacak.

KADIN 2. BÖLÜM FRAGMANI


Kadın ilk bölüm özeti;
Hayatının aşkıyla bir vapur seyahatinde tanışan Bahar, onu erken yaşta kaybetmiş iki çocuğu olan genç bir kadındır. Annesi tarafından 8 yaşında terk edilen Bahar, daha sonra babasını ve babaannesini de kaybederek hayatta yapayalnız kalmıştır. Bahar’ı Sarp’a duyduğu aşkla beraber hayata bağlayan sadece iki şey vardır, kızı Nisan ve oğlu Doruk. Zor hayat koşullarında ne olursa olsun çocuklarını yalnız bırakmayan Bahar, onlar için gece gündüz çalışır. Yıllar sonra annesiyle yüzleşen Bahar, kocasının ölümüyle ilgili bir gerçeği öğrenmek üzeredir.

Oyuncu kadrosu; Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ali Semi Sefil, Seray Kaya, Ece Özdikici, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman, Ayça Erturan, Kübra Süzgün

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv