Kadın dizisi ne zaman sezon finali yapacak? İşte tarihi...

Sevilen dizisi Kadın'ın sezon finali tarihi kesinleşti. Dizi seyircisine ne zaman kısa süreli veda edecek?

Kadın dizisi ne zaman sezon finali yapacak? İşte tarihi...

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden olan Kadın, sezon finali tarihini verdi. Ekranlara her salı günü akşamı gelen dizinin sezon finali ne zaman olacak? İşte tüm detaylar...

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, kadrosunda da Feyyaz Duman, Şerif Erol, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Kadın dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

"Kadın" ne zaman sezon finali yapıyor?

Japon dizisi Woman'dan uyarlama olan ve yapımcılığını Med Yapım ile MF Yapım’ın üstlendiği "Kadın dizisi bitecek mi?" "Sezon finali mi yapacak?" soruları cevap buldu. Öldü bildiği kocasının ardından iki çocuğu ile yaşam mücadelesi veren, ölümcül bir hastalıkla boğuşan ve onu da yenen Bahar'ın, aslında hayatta olan kocasının yeniden hayatına girmesini ve verdiği mücadeleyi anlatan Kadın dizisi, yeni sezon onayını aldı. 

Final yapmayacak, yalnızca sezon finali ile ekran macerasına ara verecek olan Kadın dizisinin sezon finali tarihi de 28 Mayıs Salı akşamı oldu. Yani sevilen dizi, 64. bölümü ile Eylül ayına kadar sürecek bir tatil yapacak ve eylülde yeniden izleyici karşısında olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler