Kadın 81. Bölüm ( Final) Fragmanı Yayınlandı!

Ekranlara veda edecek olan Kadın dizisinin 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise finale dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Kadın 81. Bölüm ( Final)  Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin başarılı dizilerinden olan Kadın'ın final fragmanı yayınlandı. Seyircilerini nasıl bir final bekleyecek? İşte Kadın dizisinin finaline dair tüm detaylar...

KADIN 81. BÖLÜM ( FİNAL) FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE KADIN 80. BÖLÜM ÖZETİ...

Raif, Ceyda’nın ona olan duygularından emin olur olmaz ona evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Ceyda’nın cevabı ise ne olacaktır? Şirin'in evden kaçması üzerine onunla iletişime geçen Enver gerçekleri bir kez daha onun ağzından duymak ister. Hala onun yapmadığına inanmak isteyen Enver'in duyduklarından sonra ise dünya başına yıkılır. 

Fazilet Aşçıoğlu'nun yazdığı kitabı tamamen Bahar'a hediye etmesi onu çok duygulandırmıştır. Kitabın yazarının Bahar olması ise herkesi büyük bir heyecan içerisine sokmuştur.

Raif, Ceyda'nın ona olan duygularından emin olur olmaz ona evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Ceyda'nın cevabı ise ne olacaktır?

Şirin'in Sarp'ı öldürdüğünü herkesin öğrenmesiyle işler iyice karışır. Bahar'ın bununla birlikte yaşadığı şok Şirin'den tamamen nefret etmesine neden olacaktır. Enver ise küçük kızının hala bu kadar ileri gidebileceğine inanamaz. Şirin'in evden kaçması üzerine onunla iletişime geçen Enver gerçekleri bir kez daha onun ağzından duymak ister. Hala onun yapmadığına inanmak isteyen Enver'in duyduklarından sonra ise dünya başına yıkılır. Bu kadar kötülüğün içinde hala bir iyilik arayan Enver sonunda pes eder. Şirin ise  tüm yaptıklarının cezasını çekmek üzeredir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv