Kadın 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Fox TV'de ekranlara gelen sevilen dizi Kadın'ın 57.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair ipuçları fragmanda yer aldı.

Kadın 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Her hafta salı günü izleyicilerle buluşan Kadın son olarak 57. bölümüyle ekranlara gelmişti. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni tanıtımı da çıktı. Kadın 57. bölüm fragmanı yayınlanırken fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. 

KADIN 57.BÖLÜM FRAGMANI

KADIN 56. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ

Nezir’in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp’ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp’ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır.

Arif’i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz’ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler