Kadın 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 52. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, Kadın 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Kadın 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'de yayınlanan dizi Kadın 52. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizi bu hafta da izleyicilerini ekran başına topladı. Kadın 53. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Kadın 52. bölüm özeti
Pırıl’ı almaya gelen Suat, artık Sarp’ın kızını üzmesine izin vermek istememektedir. Bahar ise Pırıl’dan onu da götürmesini ister. Çünkü artık Tarlabaşı’na gidip her şeyi polise anlatmakta kararlıdır. Ama Pırıl, Bahar’ın bu isteğini yerine getirecek midir? Arif’in kahvesinde bulunan gizemli silah ile Arif tutuklanır ve büyük bir şok içinde ne yapacağını bilemez. Hiçbir suçu olmayan Arif bu olaydan nasıl kurtulacaktır?

Kadın 51. bölüm özeti

Arif ile kaçmaya çalışırken Sarp’a yakalanan Bahar ne yapacağını bilemez. Artık Sarp ile o evde kalmak istemese de Sarp ve Arif’in kavgasından sonra olayın iyice büyümesini önlemek için eve geri dönmek zorunda kalır. Sarp ise Bahar’ın Arif ile kaçmaya çalıştığını gördükten sonra deliye döner. Bahar’ın tüm olanlardan sonra bir de Arif’i sevdiğini itiraf etmesi ise Sarp’ı mahveder.

Pırıl ise Sarp’ın Bahar’a olan aşkının her gün şahidi olmaktan çok sıkılmıştır ve dayanamayıp isyan eder. Sarp’a olan aşkı tüm yaşananlardan sonra onu çok düşüncesizce bir şey yapmaya iter.  Emre’nin Şirin’e olan ilgisinin farkına varan Hatice ise, Suat’tan kurtulma düşüncesiyle oldukça sevinmektedir. Şirin’in bir diğer versiyonu olan İdil ise, Şirin’e karşı gardını çoktan almıştır. Birbirlerini hiç sevmeyen bu ikili birbirlerinin arkasından kuyularını kazmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv