Kadın 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kadın 4. bölümüyle izleyisi ile buluştu. Fox tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde neler oldu, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar...

Kadın 5. bölüm fragmanı çıktı mı?
FOX Tv'de ekranlara gelen dizi Kadın 4. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizide bu hafta Bahar, Sarp'ın kötü bir insan olduğuna inanmak istemezken, Hatice de artık Bahar'ı görmek istemez... Kadın 5. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.

Kadın 4. bölüm özeti

Şirin’in söylediklerinden sonra Bahar bir daha annesinin evine gitmeyi düşünmemektedir. Sarp’ın kötü bir insan ve bir tacizci olduğuna asla inanmak istemez. Şirin’in Hatice’ye itiraflarından sonra ise Hatice de bir daha Bahar’ı görmek istemediğine karar verir. Çünkü Bahar’ı görmenin Şirin’e kötü geldiğini düşünür ve Bahar gibi onu da kaybetmek istemez. Ama Şirin’in hala annesine tam olarak anlatmadığı, Sarp’la ilgili büyük bir sırrı vardır. Musa’ya boşanmak istediğini söyleyen Jale ise hastanede çok büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Kadın 3. bölümde neler olmuştu?

Şirin’in odasında Sarp’ın resimlerini bulan Hatice, kızının ondan bir şeyler sakladığını düşünerek bunun peşine düşer. Olanlardan habersiz Hatice’nin eşi Enver ise Bahar’a yardım etmek için elinden geleni yapmaktadır. Bahar bulduğu ek işe her ne kadar sevinse de bir o kadar da çocuklarına daha az zaman ayıracağını düşündüğü için huzursuzdur. Evde Bahar’ı annesiyle tartışırken görmesi üzerine Şirin’in söylediği şey de Bahar’ı çok etkiler. Apartmanda yaşanan olaylar yüzünden ise onu yeni bir sürpriz beklemektedir...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler