Kadın 49. bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar Pırıl'a saldırıyor

Kadın 48. bölümü ile ekranlara gelmişti ve Kadın 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Bahar'ın çileden çıktığı görülüyor

Kadın 49. bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar Pırıl'a saldırıyor

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kadın 48. bölümü ile hayranlarıyla buluşmuştu. Kadın 49. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin hayranları şimdiden gelecek haftayı beklemeye başladı.

Kadın 49. bölüm fragmanı

Yayınlanan tanıtımda Bahar'ın çocuklarının kaçırılmasında Pırıl'ın parmağı olduğunu düşünerek ona saldırdığı görülüyor.

Kadın 48. bölüm özeti

Bahar’ın tek arama hakkını Arif’ten yana kullandığını öğrenen Sarp kıskançlıktan deliye döner. Arif’in kim olduğunu ve neden Bahar’ın onu aradığını merak ederken, aynı zamanda çocukların da neden Arif’i bu kadar sevdiklerini anlamaya çalışır. Sarp’ın sorularından ve sorgulamalarından sıkılan Bahar ise ona çok büyük bir tepki verir. Pırıl ile ilgili hiçbir soru sormadığını ona hatırlatarak, Arif hakkında da soru istemediğini açıkça belirtir. Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünürken şok bir bilgiyle Suat’ın bütün tavrı değişecektir. Pırıl ise Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyden haberdar olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Bahar her geçen gün Yeliz’in ölüm haberine bir adım daha yaklaşırken, Doruk ve Nisan’ı ise büyük bir tehlike beklemektedir.

47. bölümde neler olmuştu?

Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır. Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv