Kadın 37. Bölüm Fragmanı – 36. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Kadın 36. Bölümü ile ekranlara geldi. Çok sayıda izleyiciye sahip olan kadın 37. Bölüm Fragmanı bekleniyor. İşte detaylar…

Kadın 37. Bölüm Fragmanı – 36. Bölümde neler oldu?

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Kadın 36. Bölüm ile yine heyecanı doruğa çıkardı. Şimdi yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Kadın 37. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde…

İşte Herkesin yeni bölümünü merakla beklediği dizide ipuçlarını barındıran yeni bölüm Fragmanı.

Kadın 36. bölümde neler oldu?

Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şok olan Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Olanlardan sonra Suat’tan hesap sormaya giden Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Çareyi Enver’de aramak üzere kapıya dayandığında ise evin kapısında Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi?

35. bölümde neler oldu?

Enver ile kavgasından sonra evi terk eden Şirin soluğu Suat’ın yanında alır. Ona kalacak yer ayarlamasını isteyen Şirin’in aklında çok farklı planlar vardır. Bir anda Enver’in kapısına giden Sarp ise artık kafasındaki soru işaretlerinin açıklığa kavuşmasını istemektedir.

Hastalığı ilerleyen Bahar, ani bir şekilde hastaneye kaldırılır. Hatice de kızını kaybetme korkusuyla baş başa kalmıştır. Arif’in Bahar’a aşık olduğunu anlayan Hatice, kızının artık mutlu olmasını istemektedir. Hatice’ye olan itirafından sonra Arif de Bahar’a karşı kartlarını daha açık oynamaya karar vermiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv