Kadın 16. Bölüm Fragmanı - 15. Bölümde neler oldu?

Önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Kadın yeni bölümü ile yine herkesi ekrana kilitledi. Kadın 15. Bölümü ile ekrana gelirken herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Kadın 16. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası haberimizde…

Kadın 16. Bölüm Fragmanı - 15. Bölümde neler oldu?

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve her bölümde nefeslerin tutulduğu Kadın 15. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merak la bekliyor. Kadın 16. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada.


Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ali Semi Sefil, Seray Kaya, Ece Özdikici, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman, Ayça Erturan, Kübra Süzgün’ün rol aldığı dizide bu akşam ekranlara gelen yeni bölümü izleyiciler yine nefeslerini tutarak izledi.

Kadın 16. Bölüm Fragmanı - 15. Bölümde neler oldu?

15. Bölümde neler oldu?

Ceyda’nın sahnesine giden Bahar, Arif, Enver ve Hatice, Berşan’ın da gelmesiyle oldukça huzursuz olur. Arif’in Berşan’a yaptığı itiraftan sonra ise Bahar ne yapacağını bilemez. Bir tesadüf sonucu Bahar’ın Sarp ile ilgili öğrendiği şey kafasını daha çok karıştıracaktır. Sarp’ın yaşıyor olabilme ihtimali ne olursa olsun onu heyecanlandırmaya devam etmektedir. Nisan ve Doruk’un, Bahar’a onu aradıklarını söylemesi üzerine Şirin neler olduğunu anlayamaz. Hastalık belirtileri iyice artmaya başlayan Bahar ise bu kez çok daha ciddi bir kaza geçirecektir...

Kadın 16. Bölüm Fragmanı 

Bu yaşananlar sonrasında şimdi bütün izleyiciler yeni bölümde neler olacağı ile ilgili olarak sosyal medyada ve arama motorlarında aramalar yapıyorlar. Yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran fragman henüz yayınlanmadı. Kadın 16. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

14. Bölümde neler oldu?

Sarp’ın telefonunu Enver’in gönderdiğini öğrenen Bahar gerçekleri öğrenmek için Enver ile yüzleşir. Enver’in yalan söylemeyeceğini düşünen Bahar, Enver ne derse inanmaya hazırdır. Enver ise Bahar’ın telefonda gösterdiği mesajlardan sonra Şirin’den daha fazla utanmaya başlamıştır. Arif’i çok seven Nisan ve Doruk ise her fırsatta Arif’i görmek ister ve bu durum Arif ile Bahar’ın daha çok vakit geçirmesine neden olur. Şirin, Nisan ve Doruk sayesinde bir açık daha verecektir. İyice köşeye sıkışmaya başlayan Şirin bu olaydan da söylediği yalanlarla kurtulabilecek midir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler