Kadın 15. Bölüm Fragmanı - 14. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Kadın yeni bölüm ile ekranlara gelirken dizinin takipçileri yine ekrana kilitlendi. Şimdi 15. Bölümde neler olacağı merak ediliyor. Kadın 15. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada…

Kadın 15. Bölüm Fragmanı - 14. Bölümde neler oldu?

Fox TV’den izleyici karşısına çıkan ve önemli bir kitle tarafından takip edilen Kadın yeni bölümü ile bu akşam yine heyecanı doruğa çıkardı. Şimdi herkesin merak ettiği konu yeni bölümde ne olacağı. Kadın 15. Bölüm Fragmanı ve detaylar haberimizde.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ali Semi Sefil, Seray Kaya, Ece Özdikici, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman, Ayça Erturan, Kübra Süzgün’ün rol aldığı dizide bu akşam ekranlara gelen yeni bölümü izleyiciler yine nefeslerini tutarak izledi.

Kadın 15. Bölüm Fragmanı - 14. Bölümde neler oldu?

14. Bölümde neler oldu?

Sarp’ın telefonunu Enver’in gönderdiğini öğrenen Bahar gerçekleri öğrenmek için Enver ile yüzleşir. Enver’in yalan söylemeyeceğini düşünen Bahar, Enver ne derse inanmaya hazırdır. Enver ise Bahar’ın telefonda gösterdiği mesajlardan sonra Şirin’den daha fazla utanmaya başlamıştır. Arif’i çok seven Nisan ve Doruk ise her fırsatta Arif’i görmek ister ve bu durum Arif ile Bahar’ın daha çok vakit geçirmesine neden olur. Şirin, Nisan ve Doruk sayesinde bir açık daha verecektir. İyice köşeye sıkışmaya başlayan Şirin bu olaydan da söylediği yalanlarla kurtulabilecek midir?

Kadın 15. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölümün ardından izleyiciler yeni bölümde yaşanacakları merak ederek sosyal medyada ve internette aramalar yapıyor. Yeni bölümde yaşanacaklara dair ipuçları verecek olan yeni bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler