Kadın 12. Bölüm - 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Kadın 12. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi herkes 13. Bölümde neler olacağını bekliyor. İşte kadın dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar.

Kadın 12. Bölüm - 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Kadın 12. Bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciler 13. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Kadın dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…


Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ali Semi Sefil, Seray Kaya, Ece Özdikici, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman, Ayça Erturan, Kübra Süzgün’ün rol aldığı dizi Salı akşamları ekranlara geliyor.



13. bölüm fragmanı



12. bölümde neler oldu?

Bahar gördüğü rüyanın etkisine kapılarak Sarp’ın yaşadığını düşünmeye başlayacak. Eşinden hiçbir iz bulunamamasına rağmen umudunu kaybetmeyen Bahar, Şirin’in sırlarının ortaya çıkmasının ardından Sarp’ın masum olduğunu bir kez daha anlayacak. Öte yandan Bahar’a ve ailesine karşı mahcup duruma düşen Şirin ise gözyaşları içerisinde kalacak. İlk başta Bahar’ın ve torunlarının kendi evine yerleşmesine karşı çıkan Hatice ise sonunda insafa gelecek. Hastalığını çocuklarına ve ailesine karşı gizleyen Bahar ise ölümünün yaklaştığını düşünecek. Geçtiğimiz hafta aniden bayılmasının ardından evde çıkan yangın herkesin ölüm tehlikesi atlatmasına neden olmuştu. Bahar’ın kendisinin ölümünden sonra çocuklarının rahat etmesi için Hatice’nin yanına yerleşme fikri ise Enver tarafından destek görmüştü. Enver’e karşı olan korkusundan Bahar’ın eve yerleşmesini kabul eden Şirin ise Hatice başta olmak üzere herkesi şaşırtmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler