İyi Günde Kötü Günde 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

İyi Günde Kötü Günde 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta cumartesi akşamı Star Tv ekranlarında buluşan İyi Günde Kötü Günde'nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 5. BÖLÜM FRAGMANI 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 4. BÖLÜM ÖZETİ...

Leyla, Sarp’ın düğünü başkasına devretmesi için Aslıhan’la konuştuğunu öğrenince çileden çıkar. Bir yandan işini bırakmak istemiyordur bir yandan da Sarp ile aynı ortama girmek ona işkence gibi geliyordur. Leyla, istifa edip etmeme konusunda hayatın ona getireceği işaretleri takip etmeye karar verir.

Sarp’ın ise bu konuda bambaşka planları vardır. Leyla’yı uzaklaştırmak için ona çok iyi bir iş teklifi gelmesini sağlar. Leyla’nın gelen iş teklifi ile iyice kafası karışır. Acaba teklifi kabul edip gidecek midir?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv