İyi Günde Kötü Günde 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

İyi Günde Kötü Günde 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerin merakla beklediği yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekliyor? İşte yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'ye dair tüm detaylar...

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 3. TANITIM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen paylaşırken Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimleri aynı projede buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de yer alacak.

DİZİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İyi Günde Kötü Günde dizisi Star Tv ekranlarında yerini alacak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merakla beklenilen dizi yakında izleyileriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler