İşte yeni dizi Kağıt Ev hakkında tüm detaylar...

Merakla beklenilen yeni dizi Kağıt Ev'in konusu nedir, kimler yer alacak, ne zaman başlayacak? İşte yeni diziye dair merak edilenler...

İşte yeni dizi Kağıt Ev hakkında tüm detaylar...

Star Tv'nin yeni dizisi Kağıt Ev oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerini çekiyor. İşte yeni dizi Kağıt Ev hakkında ipuçları...

KAĞIT EV DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Can Nergis, Tuvana Türkay, Bülent Gültekin, Nejat Uygur, Tuğçe Aykut, Helin Kandemir ve Bulut Eker rol alacak.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

DİZİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler