İşte yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'ye dair tüm detaylar...

Ekranların yeni dizilerinden olan İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncularının okuma provasında olduğu bir fotoğraf paylaşıldı. İşte yeni diziye dair merak edilenler...

İşte yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'ye dair tüm detaylar...

Yönetmenliğini Barış Erçetin’nin üstlendiği senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldığı İyi Günde Kötü Günde sete çıkmak için gün sayarken, dizinin tüm oyuncu kadrosu ilk kez okuma provasında bir araya geldi. Keyifli ve neşeli halleri objektiflere de yansıyan oyuncular uyumlarıyla da beğeni topladı.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen paylaşırken Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimleri aynı projede buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de yer alacak.

DİZİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İyi Günde Kötü Günde dizisi Star Tv ekranlarında yerini alacak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merakla beklenilen dizinin ne zaman başlayacağı henüz belirtilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv