İstanbullu Gelin 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv' nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin'in final fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda finale dair önemli ipuçları yer aldı. İşte tüm detaylar...

İstanbullu Gelin 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisini her hafta cuma akşamı ekranlara kitleyen sevilen dizi İstanbullu Gelin, bu hafta ekranlara veda ediyor. Finalde neler yaşanacak? Başarılı dizi ekranlara ve izleyicilerine nasıl veda edecek? İşte detaylar...

İSTANBULLU GELİN 87.BÖLÜM (FİNAL) ÖZETİ VE FRAGMANI

Adem, Osman, Fikret bir telefonla yıkılıyor. Boranlar için yas günü ve Esma toprağa veriliyor. Fikret gözyaşlarını kimseden sakınmazken Faruk odasında tek başına ağlıyor.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 86. BÖLÜM ÖZETİ

Esma, Garip’in ölümü ile sona geliyor. Adem, Güneş ile çocuk evlat edinebilmek için evleniyor. Güneş ve Adem çok mutlular. Güneş daha şimdiden kızına çok büyük bir sevgi besliyor. Nikah sonrası Güneş ve Adem, Faruk ve İpek ile bir şeyler yiyor. Tam da o sırada Süreyya, Esma’ya sürpriz yapmak istediğini söyleyip, onları da yanına çağırıyor. Süreyya herkesi hastanede topluyor. Kapıda hazırlıklar tamamlanırken Süreyya odaya giriyor. Esma tepkisiz bir şekilde boşluğa bakarken Süreyya şarkısından söz ediyor. Ama Esma o kadar donuk halde ki Süreyya afallıyor. Esma, Süreyya’ya dönüp ‘Garip öldü dimi’ diye soruyor. Esma yaşayamayacağını söylüyor. Garip’in hayali ile yaşayamadığını anlatıyor. Esma, Garip;’in hayalinde tekrar tekrar öldüğünü söylüyor. Süreyya, Esma’ya sarılırken Esma ona yardım etmesini istiyor. ‘Öldür beni’ diye Süreyya’ya yalvarıyor. Süreyya dağılmış şekilde odadan çıkıyor. Esma, Süreyya’ya sevdiklerinin son isteklerini yerine getirmesini istiyor. Esma ne kadar yorgun olduğunu söylüyor ve Garip gibi huzurla gitmek istiyor. Süreyya Esma ile konuşmasından sonra dağılıyor. Sürekli kafasında Esma’nın sözleri ile baş etmeye çalışıyor.

ESMA KONAKTA

Ve Esma konağa dönüyor. Esma yeni haliyle bir çocuklar gibi şen, bir darmaduman halde içinde yaşadığı çatışmaları dışarı yansıtıyor. Boranlar onun bu yeni hallerine alışmaya çalışıyor. En büyük yük de Süreyya’nın omuzlarında. Boranlar’ın yüzünü güldüren tek gelişme Güneş ile Adem’in evlilik ve evlat edinme kararları oluyor. Sürreyya’nın içindeki çıkmaz git gide büyüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler