İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Star Tv' nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 82. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İzleyenleri bu hafta neler bekleyecek? İşte 82. Bölüm Fragmanı...

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizi İstanbullu Gelin'in 82. bölüm fragmanı ‘Kızlar oğullarım size emanet!’ başlığıyla seyircisiyle buluştu. En son 81. bölümüyle ekranlara gelen dizide bu hafta buhrandan çıkılıp daha pozitif olaylar gündeme gelecek. 

İSTANBULLU GELİN 82. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanında; Konakta bebek heyecanı yaşanıyor. Nazif, baba olduğunu öğreniyor ve eşini havada döndürüyor. Adem ve Güneş, Dilara ile sevgilisi ile Faruk'un yeni işyerinde karşılaşıyor. Geçen haftaki bölümde Süreyya'nın durumu bu hafta kızıyla birlikte düzelmeye başlıyor.  Faruk ile Süreyya Yaz ile mutluluğu bir kez daha yakalıyor. Esma bu anları büyük sevinçle izliyor. 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 81. BÖLÜM ÖZETİ

Geçmişine doğru bir yolculuğa çıkan Süreyya gözyaşları ile kucaklanıyor. Süreyya gittiği evde çocukluğundan anılar hatırlıyor. Gergin halleri her halinden belli olan Süreyya annesi ile babasının onu küçükken zaman zaman bıraktığı kadından o günleri anlatmasını istiyor. Süreyya fotoğraflara bakıp o günlere ait anıları dinliyor. Kemana olan ilgisinin de o zamanlardan geldiğini anlıyor ama hatırlamıyor. Süreyya annesine ait bir kutu buluyor. Annesinden kalan bu yadigar onu mutlu ediyor. Bu sırada Faruk mekanı açıyor. Tüm Boranlar bir masa etrafında toplanıyor. Süreyya akşam saatlerinde onlara katılabiliyor. Faruk orayı açma fikrinin nasıl oluştuğunu anlatıyor ve ailesinden aldığı ilhamı vurguluyor. Süreyya ise kafasında sorularla kutuyu açmaya gidiyor. Kutuda bir kartpostal buluyor. Bir de eski bir bez bebek. Ama en önemlisi de bulduğu not defteri oluyor. Annesinin yazdığı günlüğü okumaya başlıyor. Annesinin restoran işletirken Süreyya ile baş edemediğini öğreniyor. Hatta annesinin ‘Keşke Süreyya’yı doğurmasaydım’ sözlerini okuyor. Süreyya geçmişi ile baş etmekte çok zorlanıyor.

SÜREYYA BUNALIMA GİRİYOR

Kendini odasına kapatan Süreyya’ya derman olmak isteyen Faruk onunla konuşmaya çalışıyor. Süreyya ağlayarak ‘ben kimim’ diye soruyor. Kimlik bunalımına giren Süreyya’yı düştüğü yerden kaldırmaya çalışan Faruk bir yandan ona sarılıyor. Süreyya, Faruk ile bile duygularını paylaşmak istemiyor.

SÜREYYA YENİ BİR SIR ÖĞRENİYOR

Faruk sonunda restoran ile Süreyya arasında bir bağ olduğunu fark ediyor. Aslında bu konuyu Dilara’dan öğreniyor. Süreyya ise geçmişi deşmeye devam ediyor ve hiç beklemediği bir sırla daha karşılaşıyor. Tekrar gittiği bakıcı kadından kaza sırasında teyzesinin de orada olduğunu öğreniyor. Süreyya öfke ile doluyor. Oradan çıkışta soluğu teyzesinde alan Süreyya’nın ilk sözü ‘ne saklıyorsun’ oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv